Category: Uncategorized
Dark Ride Brothers - Join The Ride

Dark Ride Brothers Album “Join The Ride” (2019) | Cover: Nestography

Linkki STT-tiedotteeseen

Suomessa ainutlaatuinen pop-rock-country -yhtye Dark Ride Brothers julkaisee tänään 19.4. odotetun debyyttialbumin “Join The Ride”. Bändi on vuodesta 2016 alkaneella taipaleellaan julkaissut musiikkia suoratoistopalveluihin, joissa niillä on ollut yli 250 000 kuuntelukertaa.

“Join The Ride” -levy sisältää kymmenen bändin omaa biisiä. Albumin on tuottanut mm. Insomniumin ja Omnium Gatherumin tuottajana toiminut Teemu Aalto. Masteroinnista vastaa alan legenda Svante Forsbäck.

Levyn kymmenen biisiä soivat kaikki omilla tavoillaan, mutta niitä yhdistävät tarttuvat elementit ja viimeistelty tuotanto.

“Rima biisien julkaisemiseen on meillä korkea ja jokainen biisi on työstetty ajan kanssa”, biiseistä vastaava Vesa Winberg kertoo.

Levyn avaava “Safe And Sound” omaa jopa irkkuhenkisiä sävyjä, kun taas heti kakkosena perään tuleva “Supernatural” on Brad Paisleyn hengenheimolaisia. Levyltä löytyy myös Spotifyssä hitiksi noussut “Jetplane”. Levyn niputtaa jopa Toton soundia hakeva “Burden”.

Levyä on työstetty eri sessioissa Teemu Aallon studiolla ja siinä kuullaan vierailemassa myös kotkalaista Janita Tiussaa.

Dark Ride Brothersin keikkakesä 2019 vie bändin kotimaisten lavojen lisäksi pariksi viikoksi Saksaan ja luvassa on esiintyminen myös Italiassa.

“Join The Ride” julkaistaan suoratoistopalveluiden lisäksi cd-formaatissa kolmena eri versiona ja levyä saa tilata bändin omasta verkkokaupasta.

Dark Ride Brothers

Vesa Winberg – laulu, akustinen kitara, banjo
Sven Langbein – akustinen kitara, laulu, taustalaulu
Niko Kudjoi – kitara
Sami Parkkinen – viulu, haitari
Henri Varis – basso, taustalaulu
Joni Takalo – rummut

 

Linkki STT-tiedotteeseen