Dark Ride Brothers

Dark Ride Brothers – Niko Kudjoi

Dark Ride Brothers at Alppimaja 18.5.2019 Picture Arto Apila
Picture: Arto Apila

Siitä asti, kun 12-vuotiaana sain syntymäpäivälahjaksi nylonkielisen akustisen kitaran isovanhemmiltani, päässäni on pyörinyt sama ajatus: tätä minä haluan tehdä isona. Ehkä se oli myös sellainen pienen pojan rokkitähti unelma. Siitä hetkestä lähtien mulla on ollut kova palo soittaa kitaraa ja päästä esiintymään ihmisille.

Musiikillisesti olen raskaan metallin miehiä. Levysoittimessa on pyörinyt ja pyörii edelleen mm. Black Sabbath, Iron Maiden ja Judas Priest. Musiikkigenret ovat laajentuneet myös rockiin ja bluesiin. DRB:n rockhenkinen kantri sopii myös erittäin hyvin. Tarkkaa genreä tärkeämpää mulle on, että saan soittaa kitaraa ja heittää hyvää keikka.

DRB ei soita puhdasta kantria, vaan soundissa on mukana hyvä rock meininki. Soittaminen on ammattimaista ja tuntuu tosi hyvältä. Meillä on tulossa mahtavia keikkoja tosi hyvissä paikoissa. Toivottavasti tulevaisuudessakin saadaan keikkoja, keikkoja ja vielä vähän lisää keikkoja ja tietysti uusi levy ja vähän vielä lisää keikkoja ja kiertueita. Hienointa on päästä vaan soittamaan.

Soittaessa ja lavalla pystyy olemaan oma itsensä ja siinä on sellainen kotoisa olo. Mikään muu asia maailmassa ei tuo itselle sitä mahtavaa tunnetta, kun näkee, että yleisö nauttii ja jopa laulaa mukana. Parasta on, kun jengi tykkää siitä mitä me tehdään, tulee keikoille katsomaan ja kaikilla on hyvä fiilis. Toivottavasti näen mahdollisimman monia teistä tulevilla keikoilla!