Category: Uncategorized

Nyt on aika laittaa nupit kaakkoon, sillä Dark Ride Brothersin uusi biisi "You Look So Fine" on kruisailumusaa kevään korville. Kappaleella kuullaan ensimmäistä kertaa myös naisääntä, sillä lahjakas kotkalaislauluja 4ngelica Divine fiittaa biisin lauluosuuksissa.

- Angelica oli biisiin tuottajamme Teemun löytö ja hänen äänensä natsaa biisiin täydellisesti, biisin kirjoittanut Vesa Winberg sanoo.

Kappalleeseen on haettu vaikutteita popimman countryn puolelta, mutta myös kitaroiden annetaan biisissä murista. Ja onpa myös bassossa ilmettä, kun basisti Henkka päräyttää biisin käyntiin.

- Biisiä on ollut keikoilla todella mukava soittaa ja studiossa saimme siihen myös livemeininkiä kivasti, Sven Langbein sanoo.

Picture: 4ngelica Divine

Picture: 4ngelica Divine

1. Moi! Kuka olet ja mitä kuuluu?
Hei vaan hei te ihanat! Mie oon muusikko ja laulaja-lauluntekijä, taitelijanimeltäni 4ngelica Divine. Olen 22- vuotias taiteilijamimmi kotoisin Etelä-Savosta. Muutin Kotkaan opiskeluiden perässä vuonna 2014 ja täältä minut voi bongata edelleen. Täällä mie elän ja rakastan. Nautin elämän pienistä iloista ja suruista.

2. Miten yhteistyösi DRB:n kanssa sai alkunsa?
Olin laulamassa Kotka Rock’n Blues yhdistyksen jameissa viime vuonna, josta sitten DRB:n biisien tuottaja Teemu Aalto bongasi minut ja kysyi olisiko minulla kiinnostusta laulaa studiossa. Hän sanoi pystyvänsä kuvittelemaan soundini sopivan juuri tähän tarkoitukseen. Niinpä sitten pienen jutustelun jälkeen vaihdettiin yhteystietoja ja päädyin kuin päädyinkin studiolle laulamaan. 😊

3. Mitä ajattelit ensimmäisenä kun kuulit biisit?
Ajattelin, että tämä on juuri sellaista mistä diggaan. Hyviä, mielenkiintoisia biisejä. Jos jokin minussa sytyttää luovan puoleni niin se on hyvät tarttuvat biisit, genrestä riippumatta.

4. Miten äänitykset sujuivat?
Äänitykset sujuivat hyvin. Meininki oli rento, mutta tuottelias. Olin niin tohkeissani kun pääsin laulamaan tällaista musiikkia äänitteelle, että välillä tunsin pienen jännityksen hiipivän nurkan takaa oman vuoroni lähestyessä. Kuitenkin todettakoon, että niin se vaan menee. Hyvä tiimi takaa laadukkaan lopputuloksen. Olo oli kuin olisi tullut valmiiksi katettuun pöytään, johon vaan tarvitsi tuoda vielä omat mausteet mukanaan. Toisin sanoen nöyrä ja kiitollinen fiilis jäi äänityksistä.

5. Missä muualla sinua on mahdollisuus kuulla?
Tällä hetkellä teen keikkoja melko satunnaisesti. Muutoin keskityn kasaamaan ympärilleni osaavaa tiimiä kuten taitavia, innokkaita soittajia ja valmistelen hieman omaa musiikkia äänitettäväksi, jotta mahdollisuudet kuulla minua sekä omaa tuotantoani tulisi mahdollisemmaksi jo tämän tai ensivuoden puolella. Olen myös suunnitellut tekeväni sosiaaliseen mediaan laulucovereita kysynnän vuoksi. Kuulumisia päivitän sitten lähinnä instagramissa ja facebookissa, kun katson sen ajankohtaiseksi. Minut löytää kuitenkin somesta nimimerkillä @4ngelicadivine. Sivuistani tykkäämällä tai seuraamalla pysyt kartalla uusista mahdollisuuksista ja muista kuulumisistani.

6. Mitkä ovat musiikilliset esikuvasi?
Musiikilliset esikuvani ovat melko monipuoliset, mutta mainittakoon Avril Lavigne sekä Paramore ja Tonight Alive yhtyeet pitkäkestoisista suosikeistani, joilla on ollut vaikutusta musiikilliseen sielunkuvaani.

7. Terveisesi DRB-heimolle?
Kiitos ihanasta vastaanotosta. ❤ Olen onnellinen ja kiitollinen tästä. 😊 Pitäkää huolta toisistanne ja nauttikaa työmme hedelmistä. Toivottavasti tapaamme pian tulevaisuudessa. Olette tärkeitä!

"You Look So Fine" on tarjolla kaikissa suurimmissa suoratoistopalveluissa (Spotify, YouTube, iTunes, Napster...). 1.5.2018 alkaen.

Join the Ride and Rock the Country!

Dark Ride Brothers feat. 4ngelica Divine – You Look So Fine (Official Music Video)

Leave a Reply