Category: Uncategorized

Koevedoksia valokuvista, viimeisiä reissuja tällä erää Teemu Aallon studiolle Karhulaan, uusien biisiversioiden koekuuntelua ja vertailua, meilejä, kymmeniä ja kymmeniä puheluita Saksaan, sopimista, säätämistä ja jännitystä tulevasta. Tätä kaikkea on ollut Dark Ride Brothersin ”hiljaiselo” viime viikkoina.

Dark Ride –leirissä valmistaudutaan kutkuttavaan kevääseen ja kesään, sillä luvassa on ensimmäisen levymme julkaisu, sekä kevään ja kesän keikat sekä ennen kaikkea toinen visiittimme Saksaan. Tällä kertaa reissussa ollaan toista viikkoa ja keikkoja soitetaan eri puolilla Saksaa. Tarkat päivämäärät julkaistaan lähiaikoina verkkosivuillamme.

Myös musiikin kanssa olemme urakoineet hartiavoimin. Viime kuukaudet olemme valmistelleet biisejä, joilla viimeistelemme pitkäsoittomme. Myös seuraava biisi alkaa olla valmis julkaistavaksi. Kyseessä on ”Safe And Sound” –niminen kappale, joka on toiminut keikoilla loistavasti ja myös studiossa se saatiin kulkemaan hienosti. Ja kuullaanpa biisillä ensimmäistä kertaa myös haitaria. Ja sen piiskaamisestahan vastaa meidän viulistimme Sami Parkkinen.

Pidä meidät seurannassa Instagramissa sekä Facebookissa ja päivitämme tuoreet kuulumiset myös verkkosivuillemme. Keikkakalenterimme on päivitetty niin ikään kotisivuillemme, eli käy sieltä tsekkaamassa missä olemme keikalla.

Tehdään tästä yhdessä hieno kevät ja kesä!

Join the Ride and Rock the Country!

Vesa, Sven, Joni, Sami, Niko, Henri