Dark Ride Brothers

Pressimateriaalit

Bio

Kaikki lähtee liikkeelle tarttuvasta melodiasta, joka välittömästi koskettaa sinua. Se fiilis voi olla iloa pursuava, kaihoisasti kaikuva tai raivolla päälle vyöryvä. Seuraavaksi havahdut siihen, että laulat mukana äänekkäästi tai hyräilet hiljaa.

Melodian takana on Dark Ride Brothers virkistävän erilaisella soundillaan. Piristävän tarttuvaa pop/rock -ilotulitusta countryn sävyihin yhdistävä bändi on faniensa kanssa freesillä äänimaisemalla varustetulla yhteisellä elämysmatkalla. Heidän musiikkinsa luo taianomaisen, sanoilla kuvaamattoman yhteenkuuluvuuden tunteen, minkä takia puhutaan myös isosta Dark Ride -perheestä. Yleisössä on kasvava määrä kaikenikäisiä musiikin ystäviä, joita Dark Ride Brothers yllättää kerta toisensa jälkeen uusilla tarttuvilla biiseillään.

Dark Ride Brothers on vuonna 2014 perustettu saksalais-suomalainen bändi. Sven Langbein ja Vesa Winberg päättivät tuolloin kokeilla miten kaksi akustista kitaraa soisivat yhteen, ja sen jälkeen askeleita on otettu ennakkoluulottomasti, määrätietoisesti ja rohkeasti rajoja rikkoen. Alussa DRB soitti pelkästään cover-versioita, mutta varsin nopeasti ohjelmistoon ilmestyivät myös omat biisit. Dark Ride Brothers pitää tiukasti musiikkinsa laadusta kiinni, ja siksi bändin kansainvälisessä tuotantotiimissä työskentelevät jopa muutama maailmanlaajuisesti arvostettu musiikkialan huipputekijä. Tuloksena on syntynyt Dark Ride Brothersin suosittu, ainutlaatuinen soundi.

Dark Ride Brothers on alusta saakka keikkaillut ahkerasti monenlaisilla lavoilla – sekä pienissä baareissa että suurilla festivaaleilla. Bändin musiikin pariin on löydetty myös verkossa, missä Dark Ride Brothers nautti huomauttavan kansainvälisen fanikunnan suosiosta ja viihdyttää päivityksillään tuhansia aktiivisia seuraajia ympäri maailmaa. Kesällä 2017 yhtye teki ensimmäisen ulkomaille suuntautuneen kiertueen ja vieraili Saksassa.

Spotifyssa bändin biisit ovat keränneet satoja tuhansia kuunteluja, ja uutta musiikkia bändi tekee koko ajan.
Tervetuloa matkallemme mukaan ja toivottavasti näemme mahdollisimman pian keikoilla.

Join The Ride and Rock The Country!

Logo ja promokuvat

Kaikki logot ja kuvat ovat Dark Ride Entertainment Oy:n omaisuutta ja niitä voidaan käyttää ainoastaan mainostamis- tai promootiotarkoituksessa liittyen Dark Ride Brothersin esiintymisiin ja lehtiartikkeleihin. Kuvien ja logojen käyttö muuhun kuin edellämainittuun tarkoitukseen ilman lupaa on kielletty.

 

Dark Ride Brothers Logo (Harmaa)

Dark Ride Brothers Logo (Valkoinen)

 

Click on a photo to see the full version and download a hi-res copy. These are large photos, so the preview may take a few seconds to load.

 

Dark Ride Brothers
Vesa Winberg ja Sven Langbein 
File Type: JPEG
Size: 4961 × 4961
File Size: 1,02 MB
Dark Ride Brothers
Vesa Winberg ja Sven Langbein (BW)
File Type: JPEG
Size: 4961 × 4961
File Size: 2,78 MB
Dark Ride Brothers
File Type: JPEG
Size: 4000 × 2911
File Size: 544 KB
Dark Ride Brothers (BW)
Filetype: JPEG
Size: 4000 × 2911
File Size: 614 KB
Dark Ride Brothers
File Type: JPEG
Size: 3389 × 2000
File Size: 339 KB
Dark Ride Brothers (BW)
Filetype: JPEG
Size: 3389 × 2000
File Size: 337 KB
Dark Ride Brothers
File Type: JPEG
Size: 4000 × 2667
File Size: 1 MB
Dark Ride Brothers at Pioneerifestival 2017
File Type: JPEG
Size: 2400 × 1600
File Size: 288 KB