Category: Uncategorized

Kohta se on valmis – “Thank You For Asking”.

Kun suoratoistopalvelu ilmoittaa suosikkiartistin uudesta biisistä on ilmassa aina sama jännitys: mitä tällä kertaa on keitetty kasaan ja mitkä mahtavat olla artistin fiilikset uuden biisin lähtiessä liikkeelle.

Kun omaa uutta biisiä kuuntelee sen kalkkiviivoilla ennen julkistamista on mielessä aina sama kysymys: kelpaako tämä? Onko biisi oikeanlainen ja miten se mahdetaan ottaa vastaan?

Tätä kirjoitettaessa tuore kappaleemme “Thank You For Asking” on masterointia vailla valmis. Se on muhinut kitaralla pari vuotta. Viimeisen vuoden aikana se istahti muottiinsa ja treeneissä se löysi muotonsa yllättävänkin nopeasti.

Studiossa biisi osoitti luonteensa melko nopeasti. Vain laulut takkusivat ja kesästä saakka niitä istutettiin paikoilleen. Lopulta lokakuu toi Teemu Aallon pajalla helpotuksen ja vokaalit saatiin kovalevylle.

Meillä on mukana uutta ja vanhaa, sillä viuluissa kuullaan “kahden DRB-sukupolven” soittajia, kun lopullisella versiolla kuullaan sekä Juha Oksasen että Sami Parkkisen kädenjälkeä.

Kappaleesta halusimme helposti lähestyttävän country-pop -kappaleen. Ei turhia kiemuroita, vaan suoraan asiaan menevää lähestymistapaa. Sanoissa on sekä epätoivoa, että jälleen kajastavaa toivoa.

Vielä edessä on viimeinen silaus, kun Svante Forsbäck luo kappaleeseen sen lopullisen Dark Ride Brothers -soundin Chartmakers-pajalla.

Sen jälkeen biisi julkaisuputkeen ja parin viikon päästä se on julki.

Olo on kumman kevyt tällä hetkellä. Ja studioon palataan pian uudelleen. Sitten alkaakin olla jo albumillinen musiikkia kasassa 😉 #reloaded

Stay Tuned!

PS: Tässä vielä pieni maistiainen biisistä!

 

Leave a Reply