Category: Uncategorized

On kevään toistaiseksi kaunein sunnuntai. Päivä on ollut kirpeästä pakkasesta huolimatta aurinkoinen ja ensimmäisiä merkkejä myös sen lämmöstä on ollut jo havaittavissa.

Ensin treeniksen edustalle kaartaa yksi auto, sitten toinen. Ei ehkä ekologisinta touhua, mutta lopulta kodikkaan kadun varsi täyttyy autoista, joista kohti treenikämppää marssii puheliaita ukkoja. On treenien aika.

Olemme vuodenvaihteen jälkeisen ajan treenanneet tiiviisti ja samalla valmistautuneet myös uuden musiikin viimeistelyyn. “Our Song” julkaistiin alkuvuodesta ja seuraava julkaisu on jo kulman takana. Lisäksi keväälle on luvassa myös uusia äänityksiä.

Mutta ennen kaikkea olemme treenanneet uuden kitaristin kanssa. Ensimmäinen kerta kun uusi Dark Ride Brother nähdään lavalla on 17. maaliskuuta Vahdissa. Siellä kuullaan myös uusia biisejä, sekä myös muutamia yllätyksiä aikaisemmilta vuosilta.

Uusi soittaja tuo aina bändiin sekä tyylinsä, soundinsa että persoonallisuutensa. Ja tällä kertaa näitä on tullut niin, etteivät ovenkarmit ole olleet riittää.

Tule siis tonteille tsekkaamaan kenestä on kyse ja miltä bändi soundaa nyt. Ainakin itse olemme erittäin nälkäisiä pääsemään jälleen lavalle!

Leave a Reply