Dark Ride Brothers

Dark Ride Brothers at Pub Vahti

Keikkaraportti – Dark Ride Brothers at Pub Vahti 17.3.2018

On iltoja, joiden ei ikinä haluaisi päättyvän.

Ilta Vahdissa oli juuri sellainen. Täysi tupa, ilmassa väreilevää jännitystä, iloisia ihmisiä ja hyvällä sykkeellä jengiä sekä bändiä palvellut henkilökunta.

Meille Vahdin keikka oli iso virstanpylväs. Ei ainoastaan siksi, että vihdoin pääsisimme legendaariseen kansanravintolaan keikalle. Lauantai oli meille hyvin erityinen myös siksi, että saimme ilon esitellä uuden kitaristimme Niko Kudjoin.

Uuden soittajan sisäänajoa oltiin treeneissä tehty huolella ja alkuviikosta soitimme myös epävirallisen keikan Päivi Frostin Hiuspalvelu Atlantiksessa. Mutta keikka on aina keikka ja omanlaisensa tilanne.

Soundcheckin saimme tehtyä jo hyvissä ajoin ja keikkasetti oli sommiteltu hieman aikaisemmista poiketen. Tähän mennessä olemme keikkamme aloittaneet The Dark Ridellä, mutta nyt uusi sivu käännettiin Our Songilla.

Ja se tupa todellakin oli täynnä. Niko hoiti oman ruutunsa komeasti ja muutenkin tuntui, että soitossa oli tavallista enemmän energiaa.

'Meno oli ihan huikeeta. ❤ tuntia ennen oli jo paikka täynnä ja sellaista 15-20 hengen jonoa joutuivat pitämään ovella. Hieno keikka!' - Ritva Munnukka, ravintolapäällikkö Etelä-Karjalan Osuuskauppa / Pub VahtiClick To Tweet

Mutta parasta illassa olivat ihmiset: Synttärisankari Mari, Saipa-fani Julia, Chief Manageri Tanja, Valkoisen Mersun Iigori, Maitsu, Kirsi, Kari, Juha, ………………………………, ja koko upea Vahdin tiimi: Ritva, Asta, Annika, Mari, Sari ja Vili. Täällä pidetään ihmisistä huolta ❤

Tätä lisää ja pian! Let’s Ride Together! 🤠

👇 Check out some gig moments 👇