I wanna hear you scream
I wanna hear you shout
I wanna see you let it all come out!

Dark Ride Brothersilta on ilmestynyt joulun kynnyksellä uusi biisi “Shout!”. Se löytyy kaikista suoratoistopalveuista ja siitä julkaistaan tammikuussa myös musiikkivideo.

Kappale jatkaa positiivisten teemojen parissa ja syntyi nopeasti sekä pöytälaatikkovaiheessa että studiossa.

Kappale sai alkunsa alle tunnissa, kun kaikki osat ja sana-aihio olivat jo valmiit. Ja heti tuli mieleen, että tässä voisi olla hyvä biisi äänitettäväksi, biisin tehnyt Vesa Winberg muistelee kappaleen syntyä.

Jo bändin edellinen kappale “Days Of Glory” valoi toivoa koronan jälkeiseen tulevaisuuteen ja “Shout!” jatkaa samoissa teemoissa.

Vaikka rajoitukset ja koronan kanssa eläminen jatkuvatkin löytävät ihmiset kuitenkin myös iloa ja varsinkin toisista ihmisistä. Siitä tämä kappale on tehty, Dark Ride Brothersin Sven Langbein sanoo.

Kappale on päästy jo kertaalleen soittamaan elävän yleisön edessä ja keikoille Dark Ride Brothers suuntaa keväällä koronan niin salliessa.

“Shout!” äänitettiin tuttuun tapaan Teemu Aallon studiolla Karhulassa. Soundimaailman rakentamisessa oli auttamassa ensimmäistä kertaa Antti Mäntysaari, jonka osaamisen avulla biisiin saatiin myös uusia vivahteita. Dark Ride Brothers palaa studioon alkuvuodesta äänittämään lisää musiikkia. Luvassa on myös musiikkivideo, jonka bändi tekee “Wasted Sundays” -biisin videon tehneen Ville Ristolaisen kanssa.

Dark Ride Brothers on keikkaillut ja julkaissut musiikkia vuodesta 2014 lähtien. Bändi on Suomen lisäksi keikkaillut myös Keski-Euroopassa.