Dark Ride Brothers - Bite The Silence.

Suoratoistopalveluissa satoja tuhansia kuunteluita kerännyt Dark Ride Brothers on julkaissut uutta musiikkia. Bändin omaa tuotantoa oleva “Bite The Silence” yhdistää popin ja rockin ääripäät.

Vuodesta 2014 toiminnassa ollut Dark Ride Brothers on julkaissut uutta musiikkia keskelle koko maailmaa runtelevaan ajankohtaan. “Bite The Silence” on bändin uusin julkaisu ja seuraa tammikuussa julkaistua “Caught In Your Game” -biisiä.

– Nämä ovat vaikeita aikoja monille ja halusimme laittaa tämän biisin ulos juuri nyt. Toivomme, että se tuo ihmisille iloa ja voimaa selviytyä tästä kaikesta, biisin kirjoittanut Vesa Winberg sanoo.

Myös Dark Ride Brothersin kevään keikat peruuntuivat, mutta pensseleitä ei silti ole laitettu santaan. Uutta musiikkia tehdään kaiken aikaa ja sitä on tulossa lisää myös kesällä.

– Korona-lockdownin alettua soitimme verkon välityksellä lapsille tarkoitetun Dark Ride Kids -keikan ja se sai innostuneen vastaanoton. Myös “Bite The Silence” -biisiin tehtiin tämän ajan sävyttämä musiikkivideo, bändin toinen perustajajäsen Sven Langbein sanoo.

Entä sitten itse biisi? “Bite The Silence” esittelee bändin nykyisen kokoonpanon toistamiseen ja saa mukavan country-vivahteen Sami Parkkisen soittamasta huuliharpusta.

– Biisi on äänitetty tuttuun tapaan Teemu Aallon kanssa, koska hän on kuin bändin seitsemäs jäsen ja ymmärtää mitä haluamme todella hyvin, Vesa Winberg sanoo.

“Bite The Silence” on saatavissa lukuisista musiikin digitaalipalveluista (YouTube, Spotify, iTunes, Deezer,… ).

Lataa kansikuva tästä

Dark Ride Brothers – Bite The Silence (Official Music Video)