Category: Uncategorized

Mediatiedote, 26.5.2019
Julkaisuvapaa heti

Radiosoittoa ja toinen kiertue Saksaan - "Mahtavaa palata Saksaan"

Suomalais-saksalainen pop-rock-country -bändi Dark Ride Brothers suuntaa kesäkuussa toiselle Saksan kiertueelleen takataskussaan uunituore ”Join The Ride” -albumi ja radiosoittoa Yle Radio Suomen Kantritohtori-ohjelmassa.

Kahden viikon rutistus Saksassa ja Sveitsissä

Dark Ride Brothers on perustettu viitisen vuotta sitten Imatralla Saksasta Suomeen muuttaneen Sven Langbeinin ja suomalaisen lauluntekijä Vesa Winberg yhteistyönä.

Dark Ride Brothers on alusta saakka julkaissut omaa musiikkia ja yhtyeen kappaleet ovat löytäneet kuuntelijansa suoratoistopalveluissa. Esimerkiksi "Jetplane" -biisillä on Spotifyssä yli 125 000 kuuntelua ja myös bändin muut tarttuvat biisit ovat keränneet hyvin soittoja. Bändi on alusta saakka kerännyt tuhansittain seuraajia myös sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi Instagramissa bändillä on yli 11 000 seuraajaa.

Tänä kesänä Dark Ride Brothers Reloaded Tour (19.6.-3.7.2019) kuljettaa bändiä ympäri Saksaa ja ohjelmassa kahden viikon kiertueella ovat mm. keikat Hampurissa ja Berliinissä. Intensiivisen kahden viikon kiertueen aikana bändi vierailee myös Sveitsissä ja esiintyy Salzgitterin Alstadtfestillä. Kiertueen on tarkoitus juhlistaa "Join The Ride" -levyä.

Bändi odottaa kahden viikon Saksan kiertuetta innokkaasti ja kesällä edessä on myös vierailu Italiaan.

- Olemme saaneet keskieurooppalaiselta yleisöltä alusta saakka valtavasti hyvää palautetta ja tuskin maltamme odottaa, että pääsemme tällä kokoonpanolla soittamaan saksalaiselle yleisölle, bändin toinen vokalisti Vesa Winberg iloitsee.

Myös Sven Langbein on innoissaan kiertueesta omassa kotimaassaan:

- Saksassa vallitsee ainutlaatuinen tunnelma keikoilla, ja on mahtavaa, että meidän soittajilla on kohta mahdollisuus päästä kokemaan sitä ihan livenä. Edessä on varmasti erittäin intensiiviset kaksi viikkoa, kun lähes joka päivä on keikka, mutta meillä on todella ammattitaitoinen Crew mukana ja iso Dark Ride Family paikan päällä. He odottavat meidän keikkoja jo innolla ja jakavat kuvia lipuistaan somessa, mitä olen tähän asti seurannut ihmisten tekevän vain isojen bändien kohdalla. Tämä tuntuu upealta, enkä malta odota, että pääsemme vihdoinkin soittamaan heille kesäkuussa.

 

Uusin julkaisu:

Join The Ride -albumi
Julkaisupäivä: 19.4.2019
Levykoodi: DRB11
Julkaisija: Dark Ride Entertainment Oy
Lisätietoa & pressikuvat: yhtyeen pressisivuilta

Dark Ride Brothers sosiaalisessa mediassa:

Facebook
Instagram
YouTube

Dark Ride Brothers:

Vesa Winberg – laulu, akustinen kitara, banjo
Sven Langbein – akustinen kitara, laulu, taustalaulu
Niko Kudjoi – kitara
Sami Parkkinen – viulu, haitari
Henri Varis – basso, taustalaulu
Joni Takalo – rummut

Dark Ride Brothers - Join The Ride