Viikonloppu lähenee ja taas meillä on mukavia uutisia kerrottavanamme!

Ilosanoma suomalaisesta kantripopista on leviämässä vauhdikkaasti myös Etelä-Eurooppaan ja erityistesti Italiassa paikalliset ihmiset ovat tykästyneet Dark Ride Brothersin säveliin. Niinpä bändi on pyydetty soittamaan Tablers In Art -hyväntekeväisyystapahtumassa Italian Garda-järvellä 😍

Tablers In Art -festivaaleilla (29.-31.7.2019) kerätään varoja autismin hoitoon.

Keikka on 30.7.2019 klo 21:00 Arena di Cavaionissa (Cavaion Veronese) Italian ilta-auringon alla.

Have a great weekend y’all!

PS: Jos haluat olla DRB:n ensimmäisellä Italian keikalla niin tässä tärkeää infoa: Tapahtuman verkkosivut aukeavat näillä näppäimillä ja sieltä löytyy mm. tapahtuman alennuskoodit alueen hotelleihin. Lähimmät lentokentät ovat Venetsia, Verona, Brescia ja Bergamo (minne pääsee suoraan Lappeenrannasta). Buon viaggio!

Share
Tweet
WhatsApp
Email