Category: Uncategorized

Viikonloppu lähenee ja taas meillä on mukavia uutisia kerrottavanamme!

Ilosanoma suomalaisesta kantripopista on leviämässä vauhdikkaasti myös Etelä-Eurooppaan ja erityistesti Italiassa paikalliset ihmiset ovat tykästyneet Dark Ride Brothersin säveliin. Niinpä bändi on pyydetty soittamaan Tablers In Art -hyväntekeväisyystapahtumassa Italian Garda-järvellä ?

Tablers In Art -festivaaleilla (29.-31.7.2019) kerätään varoja autismin hoitoon.

Keikka on 30.7.2019 klo 21:00 Arena di Cavaionissa (Cavaion Veronese) Italian ilta-auringon alla.

Have a great weekend y’all!

PS: Jos haluat olla DRB:n ensimmäisellä Italian keikalla niin tässä tärkeää infoa: Tapahtuman verkkosivut aukeavat näillä näppäimillä ja sieltä löytyy mm. tapahtuman alennuskoodit alueen hotelleihin. Lähimmät lentokentät ovat Venetsia, Verona, Brescia ja Bergamo (minne pääsee suoraan Lappeenrannasta). Buon viaggio!

Leave a Reply