Category: Uncategorized

Me olemme erittäin iloisia ja ylpeitä voidessamme kertoa, että Sami Parkkinen on Dark Ride Brothersin uusi viulisti. Eikä ainoastaan viulisti, sillä Samilta taittuu viulun lisäksi sekä haitari, mandoliini, että huuliharppu.

Ja jos on Samin nimi ja soundi tuttuja, niin ei ihme. Sami soitti 90-luvulla useita radiohittejä tehneessä Sydänmaa-bändissä. Sydänmaan hittejä olivat mm. “Poppikoneet soimaan”, “Sielu on turpiinsa saanut” sekä “Seitsemän merta”. Sydänmaan lisäksi Sami on soittanut lukuisissa eri projekteissa niin musiikin kuin musiikkiteatterinkin parissa.

Samia nähdään Dark Ride Brothersin riveissä pikapuoliin. Sitä ennen saamme vielä kertaalleen nauttia Jussi Oksasen soundista Imatran Koskenpartaalla ensi perjantaina.

Kiitokset kaikille viulistin paikasta kiinnostuneille. Ya’ll Rock the Country!

Dark Ride Brothers - Sami Parkkinen

Leave a Reply