Category: Uncategorized

Dark Ride Brothersin uusi sinkku "Swallowed By Clouds" on julkaistu tänään digitaalisesti sosiaalisessa mediassa ja YouTubessa. Kappale on tarjolla kaikissa suurimmissa suoratoistopalveluissa (Spotify, YouTube, iTunes, Napster...) ensi viikosta alkaen.

"Swallowed By Clouds" on paluuta akustisemman soinnin pariin. Akustiset kitarat, rautalankamaisen kaihoisasti soiva sähkökitara ja teeman maalava viulu lähettävät biisin melankoliselle matkalleen. Kappale tekee kunniaa kaikille ajasta iäisyyteen poistuneille rakkaimmillemme. Heille, jotka olemme menettäneet. Heille, joita ikuisesti kaipaamme.

Biisin tuottajana toimi tuttuun tapaan Teemu Aalto. Taustalauluissa kuullaan jälleen myös kotkalaista 4ngelica Divineä.

Parhaillaan Dark Ride Brothers äänittää uutta materiaalia Teemu Aallon studiolla Karhulassa.

 

Dark Ride Brothers – Swallowed By Clouds (Official Music Video)

Leave a Reply