Category: Uncategorized

Oletko sinä etsimämme musikantti: Säkenöit lavalla, sytyt studiossa, olet kotonasi sekä countryssä, että myös pop-rock -musiikin sävyissä ja haluat olla mukana voimakkaasti eteenpäin puskevassa ryhmässämme.

Dark Ride Brothers etsii monipuolista ja isolla sydämellä varustettua muusikkoa keikoille ja studioon Suomessa ja ulkomailla. Olemme osa Dex Viihteen rosteria ja keikkailemme ahkerasti Suomessa. Myös Keski-Eurooppa on vahvasti suunnitelmissamme ja kesällä 2017 olimme jo ensimmäisellä Saksaan suuntauneella keikkakiertueella. Julkaisemme jatkuvasti omaa musiikkia ja tulevat studiovierailut ovat jo kalenterissa.

Odotamme sinulta väkevää osaamista viulun äärellä. Emme hae konserttiviulistia, vaan rämäpäätä pelimannia, joka kykenee sekä tunnelmoimaan, kehittämään omiin biiseihin soundia, että raapimaan viulustaan pirullista meininkiä lavalle. Jos osaamista löytyy kosketinsoittimista, niin tämä katsotaan eduksi.

Iällä ei ole merkitystä, vaan asenteella, osaamisella ja meiningillä. Voit olla mies tai nainen, mutta sinun on oltava valmis hyppäämään vankkureihimme ja olemaan osa Dark Ride -perhettä.

Ota meihin yhteyttä ääninäytteiden kera (info@darkridebrothers.fi) tai soita 040 0129573 (Vesa)!

Vesa, Sven, Joni, Niko, Henkka

Dark Ride Brothers

Leave a Reply