Category: Uncategorized

Kertosäkeellä liikkelle, country-viulu ja sopivasti rockahtava kitara ja kosolti hyvää meininkiä. Tässä on saksalais-suomalaisen Imatralla kotipesäänsä pitävän Dark Ride Brothersin uusi biisi “Our Song”. Kuuntele kerran ja laulat biisin lopussa jo mukana!

“Here’s a song for a lawyer, song for a waitress, song for a hard-working man! Here’s a song for a fighter, song for a preacher, givin’ everyday the best that they can”

Dark Ride Brothers tekee uudella julkaisullaan kunniaa sekä pohjoisamerikkalaiselle country rock -traditiolle että kaikille meille, jotka paiskimme hommia päivästä päivään ja tämän biisin myötä on aika ottaa iisisti. Kappale on melodinen ja radioystävällinen ja on jo tässä vaiheessa keikoilla saanut jengin laulamaan mukana.

- Parhaat asiat ovat aina niitä yksinkertaisimpia ja sitä noudatimme tässäkin. Kertsillä liikkeelle ja kolme sointua pohjalle. Biisi tekee kunniaa niille jutuille, jotka ovat itselle olleet aina tärkeitä, Vesa kertoo biisin taustoista.

Howie Weinberg's Comment on "Our Song"

Howie Weinberg's Comment on "Our Song"

Biisi on bändin omaa tuotantoa ja sitä on muhiteltu alan kovimpien ammattilaisten kanssa. Tuotannosta vastaa jälleen Teemu Aalto, jonka uusissa studiotiloissa bändin sointi saatiin napakammaksi kuin koskaan. Biisiä tehtiin aikaa säästämättä, eikä kompromisseja tehty missään vaiheessa. Biisin masteroinnista vastaa alan amerikkalainen legenda Howie Weinberg, joka on kolmen vuosikymmenen urallaan luonut soundia mm. Red Hot Chili Peppersin, Def Leppardin, Sheryl Crown, Metallican ja The White Stripesin levyillä. Weinbergin silauksella biisiin haluttiin autenttinen sointi.

- Tuottajamme Teemu heitti miksausten loppusuoralla, että tämä biisi pitäisi saada Howie Weinbergin masteroitavaksi. Asiat johtivat nopeasti toisiinsa ja äkkiä olimmekin siinä tilanteessa, että biisi olikin alan legendan masteroitavana Los Angelesissa, Sven kertaa yllättävää käännettä.

"Our Songin" soundia haluttiin rikastaa myös vokaaliosastolla ja siksi Dark Ride Brothersilla onkin ilo taustalauluissa esitellä lahjakas kotkalainen Janita Tiussa.

- Countryrockissa naisäänet ovat merkittävässä roolissa ja Janitan upea ääni antaa biisille täysin uuden ulottuvuuden. Janita oli lisäksi rautainen ammattilainen ja hänestä tullaan vielä kuulemaan, Sven ja Vesa sanovat.

Dark Ride Brothers julkaisee kevään 2018 mittaan kolme biisiä ja kesällä vuorossa on bändin ensimmäinen pitkäsoitto. Vuonna 2014 alkaneella taipaleellaan Dark Ride Brothers on soittanut keikkoja pienistä baareista ja olohuoneista aina isoille festivaalilavoille. Kesällä 2017 Dark Ride Brothers teki lyhyen kiertueen Saksaan, missä bändi soitti mm. Hampurin legendaarisella Kaiserkeller-klubilla.

Eivätkä kevään biisijulkistukset jää tähän. Siitä mitä seuraavaksi on tulossa voit saada vihjeen ”Our Song” -videon lopusta.

Dark Ride Brothers on julkaissut musiikkia suoratoistoalustoilla ja esimerkiksi Spotifyssä viisikon biisit ovat kohta keränneet yli 200 000 soittokertaa.

Sosiaalisessa mediassa bändi nautti huomauttavan kansainvälisen fanikunnan suosiosta ja viihdyttää päivityksillään tuhansia aktiivisia seuraajia ympäri maailmaa.

"Our Song" julkaistaan tällä sivulla heti maanantaiaamuna 22. tammikuuta 2018 ja seuraavana päivänä kaikissa suurimmissa suoratoistopalveluissa (Spotify, iTunes, Napster...).

It’s time to Wake Up, Rise and Shine, get ready for the Dark Ride Brothers!

Join the Ride and Rock the Country!

 

Leave a Reply