Category: Uncategorized

(Vesa Winberg)

On perjantai ja takana on jälleen yksi työviikko. Istun junassa ja hörpin höyryävästä kahvista. Edessä on viikonloppu ja aurinko on raivannut tiensä keskelle Suomen pimeää syksyä. Olo on kuin keväällä konsanaan.

Samanlaiset fiilikset on tällä hetkellä Dark Ride Brothersin leirissä. Hommia on paiskittu, mutta silti olo on kevyt ja odottava. Reilun kuukauden päästä pääsemme jälleen studioon äänittämään teille uutta musiikkia. Ja onpa takana myös ensimmäinen keikka uuden basistimme kanssa. Henkka debytoi upealla tavalla Ruokolahden Alppimajassa ja soitollaan toi aivan uutta ja kaivattua terävyyttä sointiimme. Mutta se ei tullut ilman erästä viikonvaihdetta.

Meillä oli kytenyt päässä ajatus bändin mökkiviikonlopusta jo hyvän tovin. Sitä alettiin valmistella kesällä ja kun Henkka kiinnitettiin alaääniosastolle tuli mökkisessio ajankohtaiseksi. Paikaksi varmistui perinteikäs ympäristö Ruokolahdella. Luvassa olisi savusaunaa, vellosten seuraa, sekä ennen kaikkea soittamista, soittamista ja lisää soittamista.

Treenimme ovat yleensä hyvin aikataulutettuja ja vaikka kiirettä ei olekaan, niin ns. luppoaikaa ei juuri ole. Nyt sitä varasimme runsaasti, sillä määrä olisi laittaa myös studiobiisit kuosiin.

Menimme mökille lauantaina ja kasasimme kamat nopeasti soittopaikaksi varattuun tupaan. Tunnelmaa antoivat hirsiseinät, massiivinen uuni, sekä huone, jossa on vuosikymmenten aikana vietetty sekä arkea että juhlaa. Ja sitähän bändinkin toiminta on.

Paikalle tuli myös ääniministerimme Heny, joka ruuvasi meille upeat soundit. Vanhan tilan akustiikka oli sellainen, että sen teille vielä jossain vaiheessa tallennamme. Puitteet olivat siis kohdallaan.

Real Dark Ride Sauna

Illan sessioiden päätteeksi lähdimme pyyhkimään päivän hiet tilan isännän lämmittämään savusaunaan. Syksyinen ilta oli pilkkopimeä ja se loikin meille ainutlaatuisen ympäristön. Jääkylmään veteen eivät kaikki menneet, mutta se annettakoot nyt anteeksi.

Sunnuntaina jatkoimme treenaamista ja studiobiiseistä "Our Song", "Stetson Power" sekä myös "Burden" saivat muotonsa. Sessiolla oli myös tarkoitus valmistautua studiota varten ja uudet biisit lähetettiinkin tuottajallemme Teemulle ennakkotuotantoa varten.

Sessio oli meille väkevä kokemus ja toivomme, että se välittyy myös teille.

Leave a Reply