Category: Uncategorized

Kun urheilussa joukkue valmistautuu uuteen alkavaan kauteen täytyy olon olla jotensakin juuri tällainen: odotusta, jännitystä, tavoitteita ja totuttelua uusiin tapoihin, olosuhteisiin ja ihmisiin. Dark Ride Brothers valmistauu kauteen 2017/2018 nälkäisempänä kuin koskaan. Meidän kesä kanssanne oli käsittämättömän hieno. Soitimme uramme siisteimmät keikat ja tapasimme jengiä, teitä, tien päällä. Kesä 2017 ei unohdu koskaan.

Nyt on uuden aika. Parhaillaan harjoittelemme sekä uusia biisejä, että soittamista uuden basistin kanssa. Ensimmäiset treenit on vedetty ja kaikilla on vahva ja luottavainen fiilis.

Myös studio on edessä, sillä joulukuussa vetäydymme Teemu Aallon hoteisiin. Tarkoituksenamme on julkaista vuodenvaihteessa seuraava sinkkumme. Sitä ennen bändi palaa keikoille ja tulevista keikoista tiedotetaan lähiaikoina.

Ja tiedotetaanpa sitä ennen myös uudesta pelaajahankinnastamme. Uudesta veljestä.

Leave a Reply