Category: Uncategorized

Tuntuu, että ei tästä ole kauaakaan, kun ensimmäistä kertaa viritimme kitaroita kimpassa kokeillaksemme saammeko ääntä yhdessä aikaiseksi. Ja yhtä lailla hetki sitten laitoimme peräkärrimme kuomun alas ja sen alla on kalustomme Saksan reissua silmällä pitäen.

Tänään starttaamme kohti Saksaa, jossa soitamme neljä keikkaa. Kirsikkana kakun päällä on lauantainen veto legendaarisella Kaiserkeller-klubilla. Kamat on pakattu, stetsonit on tärkätty ja kaiken pitäisi olla valmiina. Kaikkiaan vankkureissamme on yhdeksän matkustajaa ja laiva lähtee satamasta Helsingistä iltapäivällä. Ja mikä upeinta, niin Jetplane-biisimme ylitti Spotifyssä yli 100 000 kuuntelukertaa ja myös muut biisit vetävät hyvin. Siitä suurin kiitos kuuluu teille kaikille.

Hienoa, että olette matkassamme mukana!

Leave a Reply