Category: Uncategorized

(by Joni Takalo)

Howdy partners!

Tämänkertainen blogi kertoo Dark Ride perheen elämää rumpalin näkökulmasta. Liityin itse yhtyeeseen tämän vuoden keväällä. Ajatuksen liittymisestä yhtyeen muonavahvuuteen oli minulle Vesa jo esittänyt edellisen vuoden syksynä. Olin itse ajatuksesta varovaisen positiivinen alussa, enkä osannut oikein odottaa, mitä tuleman piti. Keväällä kävin ensimmäisissä treeneissä ja yllätyin jättimäisen positiivisesti siitä millä tavalla hommat tässä jengissä hoidetaan. Treenien jälkeen meni joitakin päiviä kun Vesa kilautti minulle ja toivotti tervetulleeksi joukkoon tummaan. Se tuntui hienolta. Nyt jo noin kymmenen keikkaa ja yhden studioreissun verran mukana kulkeneena voi vain katsoa taaksepäin ja todeta että olen erittäin kiitollinen kun saan olla mukana tekemässä näin hienoa juttua.

Olen ollut mukana tekemässä musiikkia elämäni aikana melko monessa yhteydessä erilaisten kokoonpanojen kanssa. En tiedä onko taustalla alati kohti sataa kiihtyvällä tahdilla vierivät ikävuodet vai yhtyeemme poikkeuksellinen vetovoima, mutta olen saanut herkistyä sellaisten kokemusten edessä joita en musiikin kautta koskaan uskonut saavani. Päällimmäisenä tulee mieleen kun soitimme keikan joka oli suunnattu lapsille ja lastenmielisille, lasten palaute on aina vilpitöntä, rehellistä ja se kerrotaan suoraan. Sellaisen yleisön edessä on kiva onnistua. Olen myös oppinut että musiikki ja sen voima kantaa meitä myös eteenpäin vaikeina aikoina.

Kun tätä blogia kirjoittelen, on marraskuu, räntää sataa sieluun saakka ja on pimeää. Ei anneta moisen pikkuseikan häiritä, sillä paljon on Dark Ride Brothers – mahtavuutta vielä tarjolla tämän vuoden puolella. On vielä pikkujouluspektaakkeli tulossa, älkää missään nimessä missatko sitä, ja olen kuullut huhuja että jossain vaiheessa kuulemme uutisia mahdollisten uusien julkaisujen tiimoilta.

Ei muuta kuin kohti railakasta pikkujoulukautta ja uutta entistä ehompaa vuotta.

Nähdään keikoilla!

Terveisin

Joni
Dark Ride Brothers

Leave a Reply