Category: Uncategorized

Dark Ride Brothers on mukana Aus Finnland-hankeessa, suurimmassa koskaan toteutetussa suomalaisen musiikin kansainvälistymishankeessa!

Musiikkialan yhteinen kärkihanke kohdistuu saksankieliseen Eurooppaan. Aus Finnland 2015–2016 on suurin koskaan toteutettu suomalaisen musiikin kansainvälistymishanke. Hanke kokoaa yhteen laajasti suomalaisen musiikkialan yritykset, tekijät ja esittäjät. Hankkeen toteuttaa Music Finland.

Kärkihankkeen tavoitteena on kasvattaa suomalaista musiikkivientiä ja edistää suomalaisen musiikin näkyvyyttä Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä. Kärkihankkeen myötä suomalainen musiikki tulee tavoittamaan sekä musiikinkuluttajat että ammattilaiset.

Kärkihankkeen pääyhteistyökumppaneina toimivat työ- ja elinkeinoministeriö, opetus- ja kulttuuriministeriö, Musiikin edistämissäätiö MES, ulkoasianministeriö sekä Suomen Saksan-instituutti.

 

Leave a Reply