Category: Uncategorized

Nyt on vuorossa rakkaudentunnustus.

Olemme kävelleet samaa polkua jo kolmentoista vuoden ajan. Olemme kulkeneet samaan suuntaan niin sateessa kuin paisteessakin. Tiemme eivät ole eronneet, vaikka olisin ollut kuinka päissäni tahansa tai käyttäytynyt miten urposti tahansa. Olet kestänyt niin myötä- kuin vastamäetkin ja olet kantanut minua uskollisesti. Olet ollut valmis palvelemaan minua silloinkin, kun olen sinua lyönyt laimin lenkkareiden kanssa. Kiitos, buutsit!

Buutsit ovat ehkä sivistyneen maailman aliarvostetuimmat kengät. Niille on helppo nauraa ja ne liitetään usein punaiseen niskaan, huonoon musiikkimakuun ja muutenkin alavireiseen elämään. Itse ostin ensimmäiset buutsini sitten ala-asteen ensimmäisen lapseni syntymisen yhteydessä. En sitten tiedä mikä tarkalleen oli hankinnan motiivi, mutta niin vain Boot Factory sai uuden ja tyytyväisen asiakkaan. Malliksi valikoituivat tylppäkärkiset ja käsinvalmistetut perusbuutsit. Aluksi ne eivät tuntuneet istuvan jalkaan millään ja myös koliseva askellus sai varomaan kanta-astunnan intensiivisyyttä. Myös hinta, 240 euroa, oli suolainen pieti.

Nyt yli kymmenen vuotta myöhemmin samat kengät ovat edelleen jalassa. Eivät ehkä yhtä usein kuin aikaisemmin, mutta käytössä kuitenkin. Nuutuneet pohjat ja kantalaput on korvattu uusilla ja buutsit saivat ammattilaisen käsittelyssä myös uuden kiiltävän pinnan. Rehellisesti voikin sanoa, että kengät saivat vähintään kolme lisävuotta käyttöä varten.

240 euroa on iso kasa rahaa, mutta kun sen jakaa ylikymmenelle vuodelle, niin harvat kengät tulevat yhtä edullisiksi. Parasta buutseissa ei kuitenkaan ole pinta, ulkonäkö tai uudet kantalaput. Parasta hyvin istuvissa buutseissa on se, että ne istuvat jalkaan kuin paras mahdollinen sukka. Ja näitä sukkia ei kannata vaihtaa.

 

Dark Ride Boots

Leave a Reply