One More Time

Perinteiselle countrylle kunniaa tekevä kappale on kuultavissa verkon suoratoistopalveluissa maailmanlaajuisesti. Huhtikuun alussa imatralaisbändi matkaa promootioreissulle Saksaan.

Uudet kotimaiset country-julkaisut eivät näe päivänvaloa kovinkaan usein, mutta tänään sellainen on julkaistu. Imatralainen viiden soittajan country-bändi Dark Ride Brothers julkaisee tänään ”One More Time” -nimeä kantavan digisinglen.

Kappale on bändin omaa kädenjälkeä. Äänitykset tehtiin helmikuussa Kotkassa Teemu Aallon Korkeakoski-studiolla. Aalto on tuottanut mm. viime viikolla Suomen virallisen albumilistan kakkospaikalle kohonnutta Omnium Gatherumia ja maailmalla kovassa vedossa olevaa Insomniumia.

Dark Ride Brothersin tavoitteena oli hakea singlelle mahdollisimman hyvää soundia ja biisin masteroinnista vastaa Chartmakersin Svante Forsbäck (jonka asiakkaana on mm Volbeat, Rammstein ja Sunrise Avenue).

Perinteiset elementit kunniassa

”One More Time” on melankolisen rouhea country-kappale, johon haettiin sävyjä akustisuuden kautta. Kappaleella dobron varressa vierailee imatralainen Rami Hakala. Rummuissa ja lyömäsoittimissa studiossa tummien veljien apuna oli karhulalaisen Kreyskullin rumpali Timo Karvonen. Uunituore kappale on ensisoitossa perjantaina Järviradion ”Country Club” -ohjelmassa, missä kuullaan myös bändin haastattelu. Ohjelman isännöi Hannu Nevala.

”One More Time” on saatavissa lukuisista musiikin digitaalipalveluista (Spotify, YouTube, iTunes, Deezer,... ).