Dark Ride Brothers

Tilaa Dark Ride Brothers keikalle!

Dark Ride Brothers on Suomessa ainutlaatuinen. Piristävän tarttuvaa, riehakasta ja yleisöystävällistä pop/rock -ilotulitusta countryn sävyihin yhdistävä bändi on faniensa kanssa freesillä äänimaisemalla varustetulla yhteisellä elämysmatkalla. Bändin musiikki luo taianomaisen, sanoin kuvaamattoman yhteenkuuluvuuden tunteen, minkä takia puhutaan myös isosta Dark Ride -perheestä. Yleisössä on kasvava määrä kaikenikäisiä musiikin ystäviä, joita Dark Ride Brothers yllättää kerta toisensa jälkeen uusilla tarttuvilla biiseillään.

Tutustu DRB:n keikkapaketteihin ja jos sinulla on kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä. It's our pleasure to help you Join the Dark Ride!

 

DRB – Unplugged

Tilaa Dark Ride Brothers keikalle - Unplugged


  Kevyempi, akustinen ratkaisu

  Pienempi kokoonpano

  Pienet kustannukset


Etsitkö juhliisi vielä sitä pientä extraa? Oletko järjestämässä kylätapahtumaa, synttäreitä tai vaikkapa saunailtaa yrityksesi vieraille? − DRB-Unplugged on sinun ratkaisu. Räätälöimme sinulle juuri siihen istuvan kokonaisuuden akustisella pohjalla ja pienemmällä porukalla!

Dark Ride Brothersin musiikki juontaa juurensa kahdella kitaralla soitettuihin duokeikkoihin ja sisältää edelleen pääosin akustisia elementtejä. Tämän ansiosta bändi kykenee soittamaan keikkoja myös intiimimmissä olosuhteissa ja on enemmän kuin kotona silloin kun yleisö nauttii DRB:n musiikista "luomuna".

Dark Ride Brothersilla on pitkä kokemus akustisesti vedetyistä keikoista. Bändi saapuu sovittuun aikaan haluttuun paikkaan ja soittaa keikan joko täysin ilman äänentoistojärjestelmää tai kevyellä kattauksella, minkä ansiosta kulutkin pysyvät kurissa. DRB-Unplugged on paras valinta, kun tilaisuus ei vaadi areenan meininkiä.

Hintaan vaikuttavat mm. esiintymispaikan sijainti (etäisyys Imatralta) ja toivotun esityksen pituus.

Dark Ride Brothers at Kaiserkeller Hamburg (DE) 19.8.2017

Dark Ride Brothers at Kaiserkeller Hamburg (DE)


✓  Keskikokoisten ja isompien paikkojen ykkösvalinta

  Uusia ja iloisia asiakkaita = enemmän myyntiä!

  Monesti testattu, toimii joka paikassa


Etsitkö bändiä, joka saa baarisi täyteen aidosti iloisia asiakkaita, muuttaa paikkasi illan ajaksi kunnon saluunaksi ja tuo tilaajilleen säännöllisesti ennätysmyyntiä? − DRB-Basic on varma valinta, joka on myyty yli 50 kertaa sekä Suomessa että ulkomailla
!

Dark Ride Brothers on alusta saakka panostanut laatuun. DRB:n tiimissä työskentelevät markkinoinnin ammattilaiset, jotka huolehtivat siitä, että paikkakunnallasi tiedetään mahdollisimman laajasti tulevasta DRB-keikasta. Jokaista keikkaa markkinoidaan aktiivisesti paitsi yli 10 000:lle DBR-faneille myös kohdennetusti paikkakunnan somekäyttäjille. Koska olosuhteet vaihtelevat eri paikoissa, DRB:n tekniikot räätälöivät juuri sinun tilaan sopivan PA-ja valokokonaisuuden, mikä on aina saanut paljon positiivista palautetta.

Kokeneena mediapersoonana bändin keulahahmo Vesa Winberg luo yhteyden yleisöön käden käänteessä, paikassa kuin paikassa, suomeksi tai englanniksi. Sen jälkeen ei kestä kauaa kun asiakkaasi laulavat DRB:n biisejä mukana ja tanssivat Dark Ride Shopista ostetuissa bändipaidoissaan. Kyllä, tanssivat. Ja kyllä, täällä Suomessa.

Hintaan vaikuttaavat mm. esiintymispaikan sijainti (etäisyys Imatralta), paikan päällä käytettävissä oleva tekniikka sekä keikan kesto.

Vinkki:

Voit nykyään tilata myös suosittua Dark Ride Brothers Lageria baarisi tai ravintolaasi. Lisätietoja saa Tornion panimolta sähköpostitse tilaukset@tornionpanimo.fi.


  Täysin räätälöityvä XXL-Paketti

  Festivaaleihin, Tapahtumiin, Yritysjuhliin

✓  Tarvittaessa tekniikkakin meidän kautta


Oletko järjestämässä festareita, henkilöstöjuhlaa tai yrityksen pikkujouluja? Vai haluatko tarjota VIP-vieraillesi jotain todella freesiä, uutta, spesiaalia? −
DRB-Deluxe on suositun kantripop-elämyksen XXL-paketti, jota on vuosien varrella toteutettu mitä mielenkiintoisimmissa muodoissa. Yllätä yleisösi tällä paketilla!

Dark Ride Brothers on keikkaillut monenlaisilla lavoilla – sekä pienissä baareissa että suurilla festivaaleilla. Yllä oleva video on tallenne LappeeFest 2017 -festivaalista, muita esimerkkejä isommista keikosta ovat Pioneerifestivaali 2017 Koriassa, Pyhän Olavin Ilta 2017 Savonlinnassa, LinnaCruising 2018 ja ISSOY 2018.

Dark Ride Brothers tulevat erittäin mielellään myös tilaisuuteenne soittamaan. Bändi on soittanut mm. Stora Enson, Olvin, Ylen ja Metalliliiton asiakas- ja henkilökuntatilaisuuksissa sekä tehnyt yhteistyöta Imatran kaupungin kanssa (esim. Itsenäisyyspäivän etkot tai Imatrapäivä). DRB yllättää yleisönsä myös tyylikkäästi toteutetuilla out-of-the-box-ideoilla (esim. konsertti liikuvassa bussissa The Dark Ride tai maksuton päivätapahtuma lapsille Dark Ride Kids). DRB-Deluxe -paketti on muokattavissa tarpeidenne mukaisesti ja neuvottelemme pienetkin yksityiskohdat kanssanne sellaisiksi, että juhlanne on mahdollisimman onnistunut.

Hintaan vaikuttaavat mm. esiintymispaikan sijainti (etäisyys Imatralta) sekä tilaisuuden kokoluokka ja kesto. Tarvittaessa meidän yhteistyökumppanin kautta onnistuu valo- ja äänentoistokokonaisuuden suunnittelu ja vuokraus teidän juhliin, joten tekniikankin osalta tapahtumatuotantomme on sulavasti toteutettavissa. 

Dark Ride Brothers Imatralla 2018

Huom!

Kaikkien pakettien sisällöt ja kustannukset ovat neuvoteltavissa.

Kaikki keikkatiedustelut:

booking@darkridebrothers.fi