Dark Ride Brothers

Bändi

Kaikki lähtee liikkeelle tarttuvasta melodiasta, joka välittömästi koskettaa sinua. Se fiilis voi olla iloa pursuava, kaihoisasti kaikuva tai raivolla päälle vyöryvä. Seuraavaksi havahdut siihen, että laulat mukana äänekkäästi tai hyräilet hiljaa.

Melodian takana on Dark Ride Brothers virkistävän erilaisella soundillaan. Piristävän tarttuvaa pop/rock -ilotulitusta countryn sävyihin yhdistävä bändi on faniensa kanssa freesillä äänimaisemalla varustetulla yhteisellä elämysmatkalla. Bändin musiikki luo taianomaisen, sanoin kuvaamattoman yhteenkuuluvuuden tunteen, minkä takia puhutaan myös isosta Dark Ride -perheestä. Yleisössä on kasvava määrä kaikenikäisiä musiikin ystäviä, joita Dark Ride Brothers yllättää kerta toisensa jälkeen uusilla tarttuvilla biiseillään.

Dark Ride Brothers on vuonna 2014 perustettu saksalais-suomalainen bändi. Sven Langbein ja Vesa Winberg päättivät tuolloin kokeilla miten kaksi akustista kitaraa soisivat yhteen, ja sen jälkeen askeleita on otettu ennakkoluulottomasti, määrätietoisesti ja rohkeasti rajoja rikkoen. Alussa DRB soitti pelkästään cover-versioita, mutta varsin nopeasti ohjelmistoon ilmestyivät myös omat biisit. Dark Ride Brothers pitää tiukasti musiikkinsa laadusta kiinni, ja siksi bändin kansainvälisessä tuotantotiimissä työskentelevät jopa muutama maailmanlaajuisesti arvostettu musiikkialan huipputekijä. Tuloksena on syntynyt Dark Ride Brothersin suosittu, ainutlaatuinen soundi.

Dark Ride Brothers on alusta saakka keikkaillut ahkerasti monenlaisilla lavoilla – sekä pienissä baareissa että suurilla festivaaleilla. Bändin musiikin pariin on löydetty myös verkossa, missä Dark Ride Brothers nautti huomauttavan kansainvälisen fanikunnan suosiosta ja viihdyttää päivityksillään tuhansia aktiivisia seuraajia ympäri maailmaa. Imatralta ponnahtanut suomalais-saksalainen kokoonpano keikkailee aktiivisesti Suomessa ja ulkomailla. Tulevana kesänä yhtye nähdään 12 keikan kiertueella Saksassa sekä hyväntekeväisyyskeikalla Italiassa.

Spotifyssa bändin biisit ovat keränneet satoja tuhansia kuunteluja, ja uutta musiikkia bändi tekee koko ajan.

Tervetuloa matkallemme mukaan ja toivottavasti näemme mahdollisimman pian keikoilla.

Join The Ride and Rock The Country!

 

Vesa Winberg

Sven Langbein

Niko Kudjoi

Henri Varis

Joni Takalo

Sami Parkkinen

Dark Ride Brothers Promo Picture by Nestori Lönngrén (Nestography) - (BW)