Dark Ride Brothers

Dark Ride Brothers @ European Ski Orienteering Championships 2017

Missä ja milloin:

#ESOC17 Afterparty, Imatran Kylpylä | 12.2.2017

Valmistelut:

Keikka oli monella tapaa erikoislaatuinen. Keikkapaikka oli kotikylällä ja ajankohta oli poikkeuksellinen, eli sunnuntai.

Kylpylälle menimme iltapäivällä ja laitoimme kamat valmiiksi. Ääniministerimme Heny tuli tonteille hieman myöhemmin ja soundit saatiin ilman soundcheckiäkin hiottua kuosiin.

Keikka oli monella tapaa myös arvoitus, sillä hiihtosuunnistus ja räjähtävä liveveto eivät ensikuulemalta juuri istu yksiin. Little did we know!

Keikka:

Vesa tuli tonteille ainoastaan viittä minuuttia ennen keikkaa ja hämmästys salin puolelle kurkistettaessa oli melkoinen. Tonteilla oli yli 200 bilettämään saapunutta nuorta ja tanssilattia oli täynnä jo ennen keikkaa.

Välittömästi intronauhan pärähtäessä soimaan yleisö tuli lavan eteen ja siitä alkoi keikan loppuun saakka jatkunut myrsky.

Keikkasetistä karsittiin lennosta kaikki balladit pois, sillä paikalle tullut yleisö halusi pitää hauskaa. Samalla settiin lennosta lisättiin menevämpiä biisejä.

Erityistä:

Harvalla keikalla yleisö on laulanut yhtä lujaa kuin mitä Imatran Kylpylällä yleisön laulavan kuultiin. Erityistä oli myös se, että yleisö koostui lukuisista eri kansallisuuksista. Siksi välispiikit vedettiin rouheasti lontooksi.

Hienoa keikassa oli myös se, että Dark Ride Brothersin ”Country Godfather” DJ Marco veti hienon setin ja osaltaan lisäsi löylyä illan kiukaalle

Sanottua:

swiss_skio_juniorteam: Thanks for the amazing performance @dark_ride_brothers

(Instagram)