Dark Ride Brothers

Dark Ride Brothers @ Saimaa Picnic Festival and Bike Show 2/2

Missä ja milloin:

Saimaa Picnic Festival & Bike Show, Imatra 18.7. 2015 klo 20:00

Valmistelut:

Perjantain keikan lievät soundiongelmat ehkäistiin lauantaina silä, että teimme soundcheckin jo neljältä. Ja jo soundcheck osoitti, että illasta olisi tuleva loistava. Soitimme tsekissä Thunder Rollsia ja päiväolusille saapunut festariyleisö kiinnitti huomionsa meihin. ”Soittakaa lisää” huudot alkoivat kaikua teltassa ja lopulta soitimme neljä biisiä. Soundcheck oli mainio tilaisuus mainostaa itse keikkaa ja somea ja päivän mittaan Facebookiin tulikin mukavasti uutta porukkaa.

Keikka:

Pääsimme aloittamaan keikan alkoholitarkastajan poistuttua alueelta mököttämästä. Keikkaa voi kuvailla ainoastaan yhdellä sanalla: Napakymppi! Jengi oli täysillä messissä alusta saakka ja ajoittain tuntui siltä, että aika ja paikka katosivat ympäriltä. Varsinainen pommi tuli, kun aloitimme Bruce Springsteenin eeppisen The Riverin. Alun intron jälkeen yleisö repesi upeasti huutoon, kun ensimmäiset sanat laulettiin. Oli uskomatonta katsoa yleisöä laulamassa biisiä silmät kiinni ja kyyneleet silmissä. Enää ei tuntunut siltä, että me olisimme soittaneet laulua, vaan siltä että laulu soitti meitä kaikkia. Perustellusti voi sanoa, että Saimaa Picnicin lauantain keikka oli meidän tähän saakka paras vetomme. Tästä on upeaa jatkaa teidän kanssanne.

Erityistä:

Pientä jännitystä keikkana toi se, että HankIII:n Country Heroes ja Lynyrdin Simple Man soitettiin keikalla ensimmäistä kertaa yhdessä. Ensiksi mainittu meni hieman ylinopeutta, mutta kummatkin biisit löysivät pysyvän paikkansa setistämme.

Sanottua:

Keikan aikana ja jälkeen useat ihmiset tulivat keskustelemaan, kyselemään, hymyilemään ja kertomaan omia tarinoitaan biiseistä, joita me soitimme. Yhden kommentin nostaminen näistä keskusteluista olisi väärin kaikkia muita kohtaan. A night to remember!