Dark Ride Brothers

Dark Ride Brothers at Pioneerifestivaali

Missä ja milloin:

Pioneerifestivaali Koria, Day 2

Valmistelut:

Pioneerifestivaalin keikka oli jatkumoa kesän festarivedoille, soittoaika oli lauantain ensimmäisenä bändinä ja veto oli klo 16. Korialle lähdettiin Imatralta hieman puolenpäivän jälkeen ja Tanjan autolla perille päästiin yhden varikkopysähdyksen taktiikalla. Se suoritettiin tällä erää Utissa Aakkosbaarissa. Ja kalustoakin oli mukana tavanomaista enemmän, kun ääniministerimme Heny toi käyttöömme isomman tiskin. Siihen saimme apua Lankisen Leolta ja suuret kiitokset hänelle.

Keikka:

Keikka polkaistiin käyntiin The Dark Ridellä, mutta soittoaikaa oli ainoastaan kolme varttia, joten settiä piti typistää pahemman kerran ja pois jäi monia setissä aikaisemmin ja lähes aina olleita biisejä. Setti noudatteli pitkälti LappeeFestin runkoa ja huolimatta päivän avaustontista fiilistä ja jengiä saatiin lavan eteen kummasti.

Erityistä:

Dark Ride Brothers -stetsonit ovat levinneet kulovalkean tavoin ja myös Korialla ne löysivät uusia omistajia hienosti. Kiitokset kaikille hatun hommanneille ja sehän irtoaa kun sen tarpeen perustelee.

Sanottua:

“Lista toteutuneista toiveista on täyttynyt: Dark Ride Brothers 🤘 Nämä pojat osoittautuivat vieläkin kovemmiksi, mitä odotimme!”, julkaisivat pietarilaiset fanit Instagramissa keikan jälkeen.

Kuvat: