Dark Ride Brothers

Dark Ride Brothers @ Club Bakkanaali

Missä ja milloin:

5.12.2015 klo 23:00 Club Bakkanaali Pyhtää

Valmistelut:

Nyt ovat hommat isoillaan! Pyhtäälle lähdettiin nimittäin ensimmäistä kertaa ”keikkabussilla”, eli ison maailman meininki oli vahvasti läsnä. Ja tottakai auton sisätilat piti hyödyntää ja matkan aikana saimme treenattua settiin kaksi uutta biisiä. Niistä tuonnempana lisää. Olimme tonteilla klo 19 maissa ja palkkiamme hieman pudotti kattoon nostettu rollaattori. Liekö ollut jonkun viimeinen baarireissu kyseessä. Soundcheckin teimme Henyn kanssa nopeasti ja keikkaa odotellessa meitä pidettiin baarin puolelta hyvänä, eli ruokaa ja juomaa riitti. Siitä kiitokset Bakkanaalille.

Keikka:

Matkalla treenatut kappaleet istutettiin setin alkupuolelle ja toimivatkin mukavasti. Vesa veti Zac Brown Bandin ”Chicken Friedin” ja Sven puolestaan Faron Youngin ”Live Fast, Love Hard Die Youngin”. Freight trainin kanssa meillä on ollut ajoittaisia ongelmia saada biisi kulkemaan, mutta Pyhtäällä siinä onnistuttiin. Myös Hank III:n ”Country Heroes” pelitti hienosti.

Erityistä:

Oli erityisen mukavaa nähdä yleisössä useita stetsoneita ja jopa rivitanssia. Toisena encorena soitettu ”Friends in low places” keräsi tanssilattialle rivillisen tanssijoita ja näky oli todella upea. Kiitokset koko porukalle. Bäkkärillä ennen keikkaa kävimme läpi tulevia biisejä ja nyt on herkkua tulossa: uutta, vanhaa ja lisää omaa tuotantoa.

Sanottua:

”Eiköhän me tavata näissä samoissa merkeissä”, totesi Bakkanaalin isäntä keikan jälkeen.