Dark Ride Brothers

Dark Ride Brothers @ Satamaravintola Nuotta

Missä ja milloin:

30.5.2015 Satamaravintola Nuotta klo 20:00

Valmistelut:

Pientä varjoa keikan ylle heitti Svenin ääni: flunssa vaivasi pari viikkoa ensi Vesaa ja viikkoa ennen Nuotan keikkaa se iski Sveniin. Keikalle lähdettäisiin ilman Svenin laulamia biisejä. Keikalle saatiin lisäpotkua uusista monitoreista, eli pikkuhiljaa myös teknistä puolta rakennetaan. Ilta oli Nuotan kesäkauden avaus ja asiakkaille oli tarjolla BBQ-safkaa ja musiikkia. Oli selvää, että mistään bileistä ei olisi kysymys, eli taustamusiikkia varauduimme esittämään.

Keikka:

Keikka polkaistiin käyntiin hieman klo 20 jälkeen. Ensimmäinen biisi oli jälleen kerran ”House of the Rising Sun”. Soundi oli lavalle erittäin hyvä ja myös yleisön puolelta tuli keikan jälkeen kiitoksia hyvistä soundeista. Juuri ennen keikkaa sivutuuli alkoi puhaltaa Saimaalta ja katokseen nostettiin sivuseinä rauhoittamaan soundia hieman. Keikka soitettiin kahdessa setissä ja toisen setin lopussa jengi alkoi lämmetä niin, että lavan ja ravintolan välillä kulkeva tie täyttyi bilettävästä kansasta. Mahtava fiilis katsoa hauskaa pitäviä ihmisiä. Uusina biiseinä keikalla kuultiin Hank III:n 23 Shades of Black”, Ryan Hornen ”Terrible Tommy” ja Jerry Reedin ”Eastbound and down”. Kahden setin jälkeen jengi huusi lisää ja encoreiksi kaivettiin vielä vanha kunnon ”Love For Sale”, ”Shooting Star” ja ”Road To Hell”. A gig to remember!

Erityistä:

Nuotan keikassa oli erityistä enemmänkin. Harvoin bändillä on Nuotan keikan kaltaista valoshow’ta kuin mitä lauantaina nähtiin. Erityistä oli myös se, että hiljalleen tuntuu että country alkaa pudota jengille paremmin ja paremmin. Suurimmat suosionosoitukset Nuotassa sai ”Konna ja koukku” -elokuvasta tuttu ”Eastbound and Down”,  joka vedettiin penkat pölisten, mutta maaliin päästen.

Sanottua:

”Soittakaa Lynyrdiä”, huudahti eräs Nuotan terassilla tummasta ajelusta nauttinut diggari. Viesti kuultu, seuraaville keikoille Lynyrdiä treenataan, it is a promise!