Dark Ride Brothers

Dark Ride Brothers @ Satamaravintola Nuotta

Missä ja milloin:

Satamaravintola Nuotta, Imatra, 4.6.2016

Valmistelut:

Nuottaan siirryttiin Bikini Baysta ja kioski saatiin nopeasti pystyyn.Samassa paikassa oltiin keikalla vuotta aikaisemminkin ja oli mukava havaita miten homma on myös puitteidensa puolesta kehittynyt. Risto ei ollut soundcheckissä mukana, joten Vesa simuloi Ristoa, jotta lavasoundi saatiin kohdalleen. Lämpötila olisi pienoinen ongelma, sillä kylmä kohmetti sormia pirullisesti ja päivän keikka tuntui ainakin vokalistin kurkussa kaktuksena.

Keikka:

Keikka käynnistyi tuttuun tapaan intronauhalla (Imatralla ensimmäistä kertaa) ja myös yleisöä oli kertynyt tonteille mukavasti. Settilistassa ei varsinaisia uutuuksia ollut, mutta ”The Dark Ride” soitettiin lauantaina ensimmäistä kertaa nyt kotikonnuilla. Varsinaisen setin päätti BossHossin ”Don’t Gimme That” ja encoreiksi vedettiin ”Whiskey Lullaby” sekä Pomon ”The River”.

Erityistä:

Dark Ride Brothersin veljeskaarti on saamassa lisäystä ja nämä keikat alkavat olla viimeisiä ilman perkussionistia. Fiilis on upea, sillä riveihin ollaan saamassa todella kovan luokan soittaja.

Sanottua:

”Olette ottaneet ison loikan eteenpäin”, kommentoi eräs bändiä ensimmäisistä keikoista saakka seurannut Dark Ride -perheen jäsen.

Kuvat: Ninja Isola

Kuvat: Ninja Isola