Dark Ride Brothers

Dark Ride Brothers @ Sam’s Pub Karhula

Missä ja milloin:

Sam’s Pub 21.3. 2015

Valmistelut:

Samin keikka oli veljeskuntamme ensimmäinen keikka Karhulassa. Paikkana Sam’s Pub on perinteinen rokkibaari, jossa akustisia keikkoja on vähemmän vedetty. Siksi jännitystä ilmassa olikin (ainakin Vesalla tavanomaista enemmän). Keikkaa varten pohjia (ei nestemäisiä) haettiin jo edeltävänä iltana yksityistilaisuudesta Jukajärveltä. Treeni oli paikallaan, sillä settiin sorvatut uudet biisit saatiin koeajettua yleisön edessä.

Soundcheck tehtiin vasta iltaseitsemältä ja lisämaustetta toi se, että monitorit jäivät kämpille. Toisaalta lavasoundi oli jo tsekissä siinä määrin hyvä, että keikalle voitiin mennä turvallisin mielin.

Keikka:

Sam’s Pubissa keikat alkavat yleensä klo 22 ja niinpä teimme mekin. Porukkaa kerääntyi paikalle mukavasti ottaen huomioon, että DRB on Kymissä tuntematon bändi.

Setin alkuun oli nostettu “House of The Rising Sun” ja se avasikin peliä mukavasti. Pientä värinää kuitenkin oli havaittavissa. Uusina biiseinä setissä olivat Tim McGraw’n “Halo”, Weeping Willowsin “Let The River Flow”, sekä Sons of Anarchystäkin tuttu Forest Rangersin “Come Join The Murder”.

Erityistä:

Setin kestoksi oli hahmoteltu noin reilua tuntia, mutta keikan kokonaiskestoksi taisi tulla liki kaksi tuntia.

Sanottua:

“Tällaisia bändejä voisi täällä olla useamminkin”, totesi keikkaa katsonut kanta-asiakas.