Dark Ride Brothers

Dark Ride Brothers @ Metallityöväen Liitto

Missä ja milloin:

Holiday Club Saimaa, 1.10.2016

Valmistelut:

Iltaan lähdettiin yhden keikan tauon jälkeen jälleen lähes täydellä kokoonpanolla, sillä Joni oli mukana. Jussi tosin oli vahvuudesta pois. Paikka oli tuttu, sillä Holiday Clubin paviljongilla soitimme keväällä kaksi keikkaa. Paikka on komea, mutta bändiä ajatellen se on erittäin haasteellinen. Erilllistä lavaa ei ole ja toisaalta myös ääni kimpoilee ihan miten sattuu. Heny ruuvasi soundit kuitenkin kohdalleen ja varsinkin lavalla soundi oli erinomainen.

Keikka:

Illan veto oli Metalliliiton aktiivilauantaina ja yleisö oli country-teeman mukaisesti pukeutunutta ja kerrassaan mainiolla jalalla. Juhlakansan kokoonnuttua alkudrinkeille Vesa, Sven, Hannu ja Ripe kävivät soittamassa puolentoista biisin maistiaisen ja jengin tanssijalka alkoi jo siinä kohtaa vipattaa.

Itse veto oli noin 21:30 ja tutun intronauhan kanssa bändi käveli lavalle. Ensimmäisenä biisinä vedetty ”The Dark Ride” lähti käyntiin rivakasti ja on vakiinnuttanut paikkansa setin alussa. Varsinaisia uusia biisejä setissä ei ollut ja keikka vedettiin ilman taukoa. Illan varsinaiset tykit olivat kerta kerralta paremmin keikalla toimiva ”Jetplane” sekä loppuun vedetty ”Road To Hell”.

Erityistä:

Koko keikka oli erityinen, sillä jengi oli mukana erittäin hyvin. Paikalla oli myös countryn vannoutuneempia ystäviä, sillä esimerkiksi Zac Browin Bandin ”Chicken fried” -biisiä laulettiin mukana sanasta sanaan. Myös ”Jetplanen” kertosäkeessä kuultiin yhteislaulua.

HC Saimaan keikka päätti Dark Ride Brothersin kesän ja syksyn keikkojen putken. Nyt bändi vetää hetken happea, mutta ei laakereilla leväten. Edessä on nimittäin studiovierailu Teemu Aallon hyväksi havaittuun pajaan Karhulassa ja uutta musiikkia ja musiikkivideo ovat luvassa loppuvuodesta.

Sanottua:

”Kiitos teille, oli huippukivaa. JIIHAA!” – keikalla ollut Tarja kommentoi keikkaa Facebookissa.