Dark Ride Brothers

Dark Ride Kuohu

Missä ja milloin:

19.8.2016, Bar & Cafe Kuohu, Imatra

Valmistelut:

Vuosi sitten soitettu Kuohun keikka oli monin tavoin hyvin erityinen ja siksi tämän vuoden vetoa alettiin treenata hyvissä ajoin. Vuosi sitten meillä oli ryhmässä fiittaamassa Jussi Oksanen ja Rami Hakala, joista Jussi jäikin pysyväksi jäseneksi. Nyt kysyimme keikkakokoonpanoomme Ninja Isolaa Clubroot-yhtyeestä ja Minna Leinikkaa. Heidän kanssaan treenasimme heille valittuja kappaleita todella huolella.

Keikka oli Imatranajo-viikonloppuna, joten myös soundien piti olla kohdallaan. Ääniministerimme Heny viritti PA:n todella hyvään iskuun, jotta soundi olisi mahdollisimman hyvä. Ja sehän oli.

Keikka:

Keikan alkuun mennessä baari oli ääriään myöten täynnä, joten luvassa oli huikea ilta. Kikka aloitettiin The Dark Ridellä ja setti soitettiin bändille epätyypilliseen tapaan yhtenä vetona. Dark Ride Sistersin kanssa soitimme neljä biisiä ja yleisö otti ne upeasti vastaan. Varsinkin mimmien yhdessä vetämä “9 to 5” oli todellinen täysosuma ja leidejä saatetaan lavalla nähdä vellosten kanssa jatkossakin. Vesa ja Minna lauloivat yhdessä “Whiskey Lullabyn” ja vihdoin se saatiin toteutettua alkuperäisen tavoin duettona.

Erityistä:

Keikasta on vaikea nostaa yhtä erityistä piirrettä esille, sillä ilta oli kaikilta osin niin maaginen. Tunnelma, ihmiset, reaktiot, bändin soitto ja yleisöltä saatu energia olivat niin käsittämättömiä, että nöyräksi vetää.

Sanottua:

Kommentti keikasta Facebookissa: “Osaatte todellakin aina yllättää!! Loisto keikka ja tiedän että saitte monta uutta fania eilen?? Kyllä mimmit istui teidän bändiin hyvin ja kuulostivat hyviltä!!”