Dark Ride Brothers

Dark Ride Brothers @ Bikini Bay Imatra

Missä ja milloin:

Bikini Bay, Imatra, 4.6.2016

Valmistelut:

Bikini Bayn keikka olisi ensimmäinen päivän kahdesta vedosta. Kelit olivat suosineet Imatraa, mutta sääennustukset lupailivat jo varhain viikolla lauantaille melkolailla tundramaista tunnelmaa. Jo roudauksessa vilu hytisytti bändiä, kun kamoja kasattiin Saimaan vesirajan tuntumaan. Paikalle veivattiin Henyn johdolla karvalakkiversio laitteistosta ja esimerkiksi PA:n alapäät laitettiin hiekalle kuormalavojen päälle. Soundit saatiin kuitenkin mukavasti kohdalleen, kuten Henyn kanssa aina. Ainoa tappio oli miksauspartion päivävarjon tempautuminen tuulen mukana, mutta hyvin näyttivät ukot siitä toipuvan.

Keikka:

Keikka vedettiin aika lailla stetsonista. Väkeä paikanpäälle tuli kourallinen, mutta tunnelma rantabaarissa saatiin kuitenkin kylmästä kelistä huolimatta lämpenemään. Setissä oli monia biisejä, joilla bändi aloitti ja mm. Bon Jovin Diamond Ring soitettiin pitkästä aikaa.

Erityistä:

Risto oli päiväkeikalta poissa, joten soolovastuu jäi pitkälti Jussille ja komeasti ”Gold Josh” tonttinsa hoitikin.

Sanottua:

”Huomasin vasta eilen YouTubesta, että Imatrallahan on kantria soittava bändi”, totesi stetsoniin pukeutunut nainen, joka oli ystävänsä kanssa saapunut Bikini Bayn keikalle.