Dark Ride Brothers

Dark Ride Brothers at Alppimaja Vol. 3

Missä ja milloin:

12.11.2016 – Alppimaja, Ruokolahti

Valmistelut:

Keikalle lähdettiin likipitäen treenamatta, mutta siltikin erittäin hyvin valmistautuneena. Edellinen viikonloppu oli kulunut tiukassa prässissä studiossa, joten soittotuntuma kaikilla oli hyvä. Keikka oli pitkästä aikaa ensimmäinen täydellä veljistöllä vedetty keikka ja se nosti kummasti fiiliksiä kaikille. Jo soundcheckissä oli hyvä fiilis. Soundcheck saatiin tehtyä juuri ennen illan pikkujoulukattauksen alkamista.

Keikka:

Keikka päätettiin vetää yhdessä setissä ja se toikin dynamiikkaa kummasti. Keikka aloitettiin tuttuun tapaan “The Dark Ridella” ja fiilis oli hyvä, koska edellisen viikonvaihteen studiosessioissa biisiin oli lisätty ytyä ja se lähtikin liikkeelle terhakasti. “Rose Tattoo” oli nostettu heti toiseksi. Biiseistä Forest Rangers “Come Join The Murder” sekä Garoun “Burning” palasivat settiin ja soivat kummatkin hienosti.

Erityistä:

Keikka soitettiin korvamonitoreilla, eli lavalta ei ääntä Jonin perkussioita lukuunottamatta lähtenyt lainkaan. Ääniministerimme Heny taikoi upeat soundit yleisölle, mutta korvamonitoreissa on vielä hieman hakemista. Jokainen Alppimajan keikka on aina erityinen. Syitä on kaksi: loistava yleisö ja se, että Tomi Raijaksen porukat pitävät orkesterista erittäin hyvää huolta. Siksi keväälle onkin Alppikseen suunnitteilla jotain aivan erityistä ja siihen palaamme ihan tuotapikaa.

Sanottua:

“Soittakaa jotain oikeaa kantria”, totesi eräs iloinen illanviettäjä sen jälkeen, kun bändi soitti Garth Brooksin “Friends In Low Places” -klassikon. Mies näytti tyytyväiseltä kun heti perään ilmoille pärähti Hank III:n”3 Shades Of Black”.