Dark Ride Brothers

Dark Ride Brothers @ Alppimaja Ruokolahti

Missä ja milloin:

14.11.2015 klo 23:00 Alppimaja Ruokolahti

Valmistelut:

Alppimajan keikka oli pitkään ollut mielessämme, sillä onhan kyseessä liki legendaarinen soittoruokala Ruokolahdella. Keikkaan ladattiin paljon panoksia, sillä mukana oli ensimmäistä kertaa oma ääniministerimme Heny. Lisäksi setillä oli pituutta ja se oli jaettu kahteen settiin.

Keikka:

Aloitimme keikan soittamalla pikkujoulujaan viettäneelle Karelia Tractors:ille. Vedimme keikan samalla myös Periscopen kautta maailmalle, jotta saimme hieman ylimääräistä jännitettä. Varsinainen keikka tärähti käyntiin Folsom Prison Bluesilla. Tupa oli liki täysi ja yleisö oli mukana hyvin alusta saakka. Kulta-Jussiksi nimetty viulistimme Oksanen puhalsi koko porukkaan uutta henkeä, eikä sitä tunnetusti ole aikaisemminkaan puuttunut.

Erityistä:

Sanotaan, että savusauna on oikea savusauna vasta, kun se ensimmäisen kerran palaa. Samalla tavalla countrybändi on oikea countrybändi vasta sitten, kun keikan aikana yleisössä tapellaan. Ja me iskimme hattutempun heti ensimmäisellä kerralla. Oli liki eeppistä vetää Poisonin aina yhtä herkkää ”Every Rose Has It’s Thorn” -kappaletta samaan aikaan kun yleisössä paikalliset perusjantterit vetivät toisiaan turpaan. Toki veriset kasvot kappaleen herkimpiä nyansseja hieman karsivat, mutta tilanne oli valtava!!

Sanottua:

”Ja eiköhän myö sovita uusi keikka heti keväälle”, totesi bändille bäkkärille Jallua laseihin kaatanut ravintoloitsija. Ja myöhää sovittii!

Linkki seuraavalle keikalle: https://www.facebook.com/events/663420133798479/