Dark Ride Brothers - Thank You For Asking - Blog
Dark Ride Brothers Single  "Thank You For Asking" (2018)

Dark Ride Brothersilta uutta musiikkia − "Thank You For Asking" soi voimalla ja valolla

Mediatiedote (julkaisuvapaa 14.12.2018)

Tässä se on! Dark Ride Brothersin uusi single "Thank You For Asking". Me kaikki tiedämme, millaista on rakastua, mutta myös sydänsurut ja niistä toipumisen. Tämä biisi on soundtrack kaikelle sille ja ennen kaikkea selviytymiselle.

"Thank You For Asking" on Dark Ride Brothersin yhdeksäs singlejulkaisu ja tällä kertaa se soi popimpana kuin koskaan. Silti mukana on countryn sävyjä tuovia elementtejä ja se antaakin osviittaa siitä mitä keväällä julkaistava bändin ensimmäinen kokopitkä albumi "Reloaded" tuo tullessaan.

Kappale on bändin omaa käsialaa ja se on äänitetty jälleen kerran Teemu Aallon studiolla Karhulassa. Teemu vastaa kappaleen tuotannosta ja miksauksesta ja masterointi on tuttuun tapaan Svante Forsbäckin käsialaa.

Biisin äänitykset alkoivat jo kesällä ja sillä kuullaan ensimmäistä kertaa bändin nykyistä kokoonpanoa. Mukana on ensimmäistä kertaa myös pianoa, kun upea musikantti Juha Ahvenainen oli mukana rikastamassa soundia. Biisiin haluttiin aiempien countryn sävyjen lisäksi myös popimpia elementtejä.

Parhaillaan Dark Ride Brothers valmistelee lisää uusia biisejä ja ne kuullaan kokonaisuudessaan keväällä levyn ja singlejulkaisujen muodossa. Myös tulevat keikat alkavat piirtyä kalentereihin ja ensi kesänä bändi nähdään Suomen lisäksi myös Saksassa ja Italiassa.

"Thank You For Asking" julkaistaan 14.12.2018 lukuisissa musiikin digitaalipalveluissa (Spotify, YouTube, iTunes, Deezer,... ).

Kokoonpano:

Vesa Winberg - laulu, kitara
Sven Langbein - kitara, laulu
Sami Parkkinen - viulu
Joni Takalo - rummut
Niko Kudjoi - sähkökitara
Henri Varis - basso
Juha Ahvenainen - piano

Lataa "Thank You For Asking" WAV-formaatissa tästä.

 

Dark Ride Brothers – Thank You For Asking (Official Music Video)