Dark Ride Brothers - Falling In Love - Album Cover
Dark Ride Brothers - Falling In Love - Album Cover

"Oletko valmis rakastumaan?" - Loppukesästä Saksaan keikoille lähtevä Dark Ride Brothers julkaisee uutta musiikkia

 

Imatralaisyhtye on kasvattanut sekä kokoonpanoaan että musiikillista tonttiaan. Countryn lisäksi bändin uudessa tuotannossa soivat myös popin ja rockin sävyt. Suomalaisen cross over -countryn lippua korkealla heiluttava Dark Ride Brothers on julkaisemassa uutta musiikkia. Bändi vieraili Teemu Aallon studiolla marraskuussa ja studiovisiitin ensimmäisenä tuloksena kuullaan "Falling In Love" -biisi. 

- Jetplanen suosio Spotifyssä yllätti meidät totaalisesti ja olemme kuunteluista kiitollisia. Halusimme Jetplaneen ihastuneille palkita heidän panoksensa, bändin laulaja-kitaristi Vesa Winberg kuvailee. 

Jetplane ylitti alkuvuodesta 60 000 kuuntelun rajan. "Falling In Love" ei ole perinteistä countryä ja siksi bändi studiossa nauhoitti myös lajityypin elementeille kunniaa tekevän biisin. Se julkaistaan keväällä. 

- Falling In Love on melodialtaan tarttuva ja jo ensimmäistä kertaa keikalla soitettaessa jengi lauloi sitä mukana ja sitä oli upeaa katsella, bändin toinen laulaja-kitaristi Sven Langbein kuvailee. 

Tälläkin kertaa bändi hehkuttaa tuottajana toimineen Teemu Aallon roolia. 

- Lähdimme tekemään hiottua soundia, sillä emme halunneet puolivalmista materiaalia ulos. Teemu vaati bändiltä paljon, mutta hänellä oli myös erittäin hyviä ideoita matkan varrella, Vesa ja Sven hehkuttavat. 

Dark Ride Brothersin tavoitteena oli hakea singlelle mahdollisimman hyvää soundia ja biisin masteroinnista vastaa Chartmakersin Svante Forsbäck (jonka asiakkaana on mm Volbeat, Rammstein ja Sunrise Avenue).

Keväällä bändi julkaisee seuraavan biisinsä, kun nopea ja keikat aina avaava "The Dark Ride" julkaistaan. 

- Totesimme jossain vaiheessa, että meillä ei ole kunnollista nopeaa rykäisyä, joten biisin laitettiin kunnolla sekä vauhtia että countryä. Kolmas biisi tulee sitten olemaan todella iso vanhan liiton balladi ja sen äänitykset ovat vielä kesken, Winberg paljastaa. 

 

Loppukesästä suunnaksi Saksa

Dark Ride Brothers on alusta saakka pitänyt mielessä Saksan ja sinne Vesa ja Sven suuntasivat keväällä myös promovisiitille. Se maksoi itsensä takaisin, sillä nyt ensimmäiset keikat Saksaan on jo buukattu. Eikä minne tahansa, vaan legendaariseen Kaiserkelleriin, missä mm. eräs The Beatles on aloitellut uraansa. 

- Tarkoituksena on tällä visiitillä soittaa kahdesta neljään keikkaa ja Saksa kiinnostaa muutenkin. Country-musiikilla on siellä vahva asema ja uskomme, että musiikkimme voisi siellä myös kiinnostaa, Sven toteaa. 

Parhaillaan bändi valmistautuu kevääseen ja kesään ja kaksi myhäilee tyytyväisenä. 

- Meillä on todella siistejä keikkoja tulossa, mutta niihin palataan tuonnempana, kaksikko toteaa stetsoneiden varjosta salaperäisesti. 

 "Falling In Love" on saatavissa lukuisista musiikin digitaalipalveluista (Spotify, YouTube, iTunes, Deezer,... ).

 

Lataa lehdistötiedote tästä.