Follow Your Heart - Cover-Youtube

Synan ja kitaran raikkaan kasaristi starttaama “Follow Your Heart” on pop/rock -bändi Dark Ride Brothersin matkalippu kaikille kohti parempia aikoja.

“Follow Your Heart” on bändin omaa tuotantoa ja se julkaistaan kaikissa suoratoistopalveluissa perjantaina 13. marraskuuta. Biisistä julkaistaan samaan aikaan myös musiikkivideo, johon on koostettu fiiliksiä studiosta ja bändin taipaleelta.

– Nämä ovat olleet poikkeuksellisia aikoja ja halusimme tarjota jengille hyviä fiiliksiä, Dark Ride Brothersin kitaristi-laulaja Sven Langbein sanoo.

“Follow Your Heart” soi häpeilemättömän 80-lukulaisella soundilla ja se oli myös tarkoitus. Tämän myöntää myös biisin kirjoittanut Vesa Winberg.

– Olen aina digannut Van Halenin ja Bon Jovin soundista ja positiivisuudesta. Laitoimme kaikki esteet myös omasta ajattelustamme sivuun biisiä tehdessämme. Olimme tämän kanssa studiossa todella luottavaisia, sillä biisi oli keikoilla osoittanut toimivuutensa, Vesa Winberg sanoo.

Kappale äänitettiin bändin luottotuottaja Teemu Aallon studioilla Kotkassa.

Keikkatilanne on tällä hetkellä koronaviruksesta johtuen kaikille bändeile haastava, mutta paremmat ajat ovat vääjäämättä edessä.

– Me olemme valmiita keikoille heti kun se vain on mahdollista turvallisesti. Myös uutta musiikkia on alkuvuodesta luvassa, Sven ja Vesa sanovat.

Dark Ride Brothers on:

Vesa Winberg – Laulu, kitarat
Sven Langbein – Laulu, kitarat
Niko Kudjoi – Soolokitara
Sami Parkkinen – Viulu, huuliharppu
Jari Hulkkonen – Basso, laulu
Joni Takalo – Rummut

Dark Ride Brothers on perustettu vuonna 2014 ja se on keikkaillut Suomen lisäksi myös Saksassa, Sveitsissä ja Italiassa. Dark Ride Brothersin musiikkia on striimattu eri suoratoistopalveluissa yli 400 000 kertaa. 

Dark Ride Brothers – Follow Your Heart (Official Music Video)