Dark Ride Brothers Website Join The Ride

Tervetuloa Dark Ride Brothers CD-kauppaan!

Nyt sinulla on mahdollisuus tilata itsellesi Dark Ride Brothersin ”Join The Ride” –albumi. Albumista on valittavissa kolme eri vaihtoehtoa ja kun tilaat nyt, niin saat levyn kotiisi toimitettuna julkaisupäivään mennessä (19.4.2019).

Dark Ride Brothers Album
"Join The Ride"
(2019)

Track list:

  1. Safe And Sound
  2. Supernatural
  3. Jetplane
  4. Falling In Love
  5. The Dark Ride
  6. You Look So Fine
  7. Our Song
  8. Thank You For Asking
  9. Swallowed By Clouds
  10. Burden

Ainutlaatuinen Silver Edition on hankinta jokaiselle intohimoiselle Dark Ride -perheen jäsenelle! ⭐

"Join The Ride"-Silver Edition lähetetään sinulle tyylikkäässä metallilaatikossa, joka sisältää levyn lisäksi kappalekohtaisesti numeroidun sertifikaatin kiitoksena tuesta.

Kaikki Silver Edition -tilaukset toimitetaan tilausjärjestyksessä: Ensimmäinen joka tilaa saa Silver Edition -sertifikaatin nro. 1 jne.

Gold Edition on sinun valintasi, jos haluat antaa kunnon boostin meidän matkaan ja saada samalla jotain todella erikoista ja harvinaista. 🤘

"Join The Ride"-Gold Edition lähetetään sinulle tyylikkäässä metallilaatikossa, joka sisältää levyn lisäksi bändin signeeraaman ja kappalekohtaisesti numeroidun sertifikaatin kiitoksena tuesta.

Kaikki Gold Edition -tilaukset toimitetaan tilausjärjestyksessä: Ensimmäinen joka tilaa saa Gold Edition -sertifikaatin nro. 1 jne.

Kaikki muut shoppituotteet (T-paidat, hupparit yms.) löytyy jatkossakin Dark Ride Shopista.

❤ Thank You for being a part of our Ride! ❤