Category: Dark Ride Music, Dark Ride News

“Now The rain is pouring down but the flame is still alive, you can’t hold me down I’m still on the prowl”

Dark Ride Brothersin uusi biisi “The Toll” esittelee bändin soundin tuttuna, mutta mukana on myös uutta. Biisissä kuuluu vaikutteita sekä rockin, popin, kantrin, mutta myös punkin sävyjä on tutun Teemu Aallon tuotannossa ujutettu mukaan.

Biisi syntyi todella nopeasti vain joitain päiviä ennen studiota ja ensimmäisissä versioissa se oli todella puhdas country-aihio. Teemun kanssa biisiä lähdettiin välittömästi nopeuttamaan ja se sai lopullisen muotonsa todella nopeasti, kertoo biisin sanoista ja sävellyksestä vastaava Vesa.

Tältä DRB soundaa lavalla

Jo tovin ajan on Dark Ride Brothersin soundi nojannut neljän soittajan, eli Joni Takalon, Niko Kudjoin, Jari Hulkkosen ja Vesa Winbergin soittoon Henri Kiviniemen ollessa ajoittain soundia täydentämässä.

Myös “The Toll” on soundiltaan sitä mitä Dark Ride Brothers on lavalla ja siihen bändi on todella tyytyväinen.

“The Toll” on kuunneltavissa kaikista suoratoistopalveluista.

Ja jos haluat Dark Ride Brothersin keikalle, niin ole yhteydessä!