Category: Uncategorized

Hetken mielijohteesta se lähti ja nyt spontaanisti puistotreenien päätteeksi kuvattu video leviää verkossa kulovalkean tavoin. Dark Ride Brothersin tyylittely The Shadowsin legendaarisesta “Apache” -kappaleesta on lyhyessä ajassa tavoittanut tuhansia ihmisiä Facebookissa.

– Ajatus tuli aika spontaanista. Pidimme ennen keikkaa hotellin pihalla pienet puistotreenit ja koska soundi tuntui niin hyvältä päätimme äänittää työn alla olleen Apachen. Kun näimme sekä kuulimme itse lopullisen tuloksen ajattelimme, että ehkä tämä kannattaisi jakaa myös jengille, bändin laulaja-kitaristi Vesa Winberg kertoo.

Video keräsikin nopeasti lyhyessä ajassa tuhansia tykkäyksiä, kommentteja ja jakoja ja se on saanut yleisöön liikettä myös bändin parhaillaan loppusuoraa kohti kääntyvällä Saksan kiertueella.

– Näimme vuosi sitten Hämeenlinnassa Pekka Tiilikainen & Beatmakersin keikan ja he vetivät Apachen. Tämä versiomme on kunnianosoituksemme heitä ja tietenkin alkuperäistä The Shadowsin versiosta kohtaan, bändin toinen perustajajäsen Sven Langbein sanoo.

Dark Ride Brothers on kahden viikon Saksan kiertueellaan soittanut mm. Berliinissä, Braunschweigissa, Hampurissa sekä Salzgitterissä Altstadt-festivaalien yhtenä pääesiintyjänä.

– Kiertue on ollut täysosuma ja vastaanotto on ollut todella hyvä. Tänne palataan varmasti, Langbein sanoo.

Dark Ride Brothersilla on tänä kesänä esiintymisiä Suomen lisäksi myös Italiassa.

Video: Samu Hallikainen