Category: Uncategorized

Kuva: LMSGFX Photography

Nelli Makkonen on finalisti Miss Hot Rod 2019 -kisoissa ja tuorein tulokas meidän Dark Ride -perheeseen. Nelli valmistautuu parhaillaan Miss Hot Rod -finaaliin (MUISTAKAA ÄÄNESTÄÄ!), joka järjestetään American Car Show'n yhteydessä 19.-21. huhtikuuta Helsingin messukeskuksessa. Loppusuoran kiireistä huolimatta karismaattinen missiehdokas raivasi meille heti tilaa kalenteriinsa, kun kysyimme häneltä haastattelua. Ennen tapaamista Nelli oli yksi meidän some-seuraajista. Lyhyenkin keskustelun aikana hän kuitenkin onnistui valloittamaan meidän sydämet ihan 6-0 positiivisella ja inspiroivalla persoonallaan. Vastaukset ovat kuin avoin ikkuna upean ja ahkeran nuoren naisen sieluelämään.

You’ll go far, Nelli!

1. Mikä on paras kisatyttömuistosi?

Muistan ikuisesti vuoden 2016 Imatranajot, jolloin pääsin ensimmäistä kertaa tutustumaan promootiotyöhön ja moottoriurheiluun, kasvoin ihmisenä, tapasin huikeita tyyppejä ja tästä periaatteessa miun ura ja unelmat saivat alkunsa. Kokemuksena Imatranajo on kyllä ollut vuodesta toiseen yhä parempi ja unohtumattomampi tapahtuma. Vuosi 2017 jäi erityisesti kuitenkin mieleen, sillä tuolloin mukana oli legendojen ajot ja sain kunnian olla Giacomo Agostinin assistenttina Imatranajojen ajan. Oli hienoa tutustua moninkertaiseen maailmanmestariin, kuulla hänen ajatuksiaan ja tutusta kansainvälisemmin tähän kaikkeen.

2. Millä kolmella sanalla sisaruksesi kuvailisivat sinua?

Spontaani. Se varmaan kuvastaa sitä, että elän hetkessä. Olen hyvin oma-aloitteinen ja lähden helposti innostaviin juttuihin mukaan. Toinen oli kuulemma innostava höpöttäjä. Aina jos innostun kiinnostavasta asiasta, niin haluan yleensä tietää siitä kaiken ja voin höpöttää ja kysellä asiasta useitakin varttitunteja :D. Sisko kuvaili miuta myös elämäniloiseksi. Ajattelen yleensä asioista positiiviseen sävyyn. Näen kaiken mahdollisuutena ja haluun myös omalla posilla parantaa muitten päivää.

3. Mitä sanoisit tytölle, joka olisi kiinnostunut promootiotyöstä, mutta ei uskalla hakea?

Kuva: LMSGFX Photography

Kuva: LMSGFX Photography

Miu mielestä tää on sellanen ongelma, minkä kanssa harmillisen moni tyttö varmasti tuskailee. Ihmiset ajattelee liikaa muiden mielipiteitä, eivätkä uskalla toteuttaa itseään. Ennen kun ite hain vuonna 2016 kisatyttö -kilpailuun, tottakai miullakin oli omat pelkoni muiden ajatuksista. Sieltä kuitenkin noustiin uskomalla itteensä ja tässä sitä ollaan Miss Hot Rod -kisassa toteuttamassa just niitä omia haaveita ja tekemässä sitä mistä mie tykkään.

Promootiotyö on hauskaa, tässä tapaa paljon uusia ihmisiä, tutustuu loistaviin persooniin ja saa matkan varrella sydänystäviä mukaansa. Joka kerta oppii uutta. Siinä saa tukiverkon ympärillensä ja pääsee reissaamaan sekä kokemaan niin paljon enemmän.

Nykypäivänä promotytön rooli painottaa yhä enemmän persoonallisuutta, eikä ole niin ulkonäkökeskeistä mitä voisi kuvitella. Tässä työssä tuodaan omaa persoonaa esiin, nostatetaan tunnelmaa, markkinoidaan, luodaan kontakteja ja seurustellaan ihmisten kanssa. Kukaan ei tuomitse, jos vaan uskaltaa olla tyytyväinen itteensä. Omalla persoonalla pääsee pitkälle ja se on jokaisen suurin vahvuus. Rohkeasti mukaan vaan!

4. Minkä näistä valitsisit, 1959 Cadillac Coupe de Ville, 1970 Dodge Charger vai 2010 Chevrolet Camaro? Miksi?

Ehdottomasti 1959 Cadillac Coupe de Ville, joko kirkkaanpunaisena tai pastellin sinisenä. Se kuuluu arvostetuimpiin jenkkiklassikoihin. Minuu kiehtoo tässä mallissa sen kaunis runko ja etenkin siinä käytetty ”siipitrendi”. Coupe de Ville on raamikas, mutta hienolinjainen kaunotar.

5. Missä näet itsesi viiden vuoden päästä?

Viiden vuoden päästä aion olla hyvin menestyvä taloushallinnon ammattilainen, olla arvokkaassa työssä, joka tuntuu omalta ja tärkeältä. Tämän lisäksi haluan olla kuuluva vaikuttaja, joka toteuttaa tapahtumia, tekee promootiota ja vaikuttaa positiivisesti ihmisten mielipiteisiin. Yhdistämällä nämä kaks asiaa pystyisin toteuttamaan itteeni parhaalla mahdollisella tavalla. Viiden vuoden päästä (jos hyvin käy), miulla toivottavasti on myös tuo 1959 Cadillac Coupe de Ville sekä joku virtaviivainen urheiluauto, jolla matkustelen ympäri ämpäri maailmaa ja nautin elämästä! 😀

Kiitos Nelli haastattelusta! Koko bändi ja Crew toivottaa sinulle hurjasti onnea kisoihin!

#youlooksofine

PS:
Ottakaa Nelli seurantaan ja käykää äänestämässä häntä täällä!
Let’s Give Her A Ride! 🤘