Category: Uncategorized

Innokkaasti heiluva häntä, rinnan päältä kuuluva kehräys, silkinpehmeä turkki ja aina innokkaasti lenkille mukaan lähtevä kaveri.

Kaikkea tätä meille ovat meidän lemmikkimme. 🐱🐟 🐕

Tuleva biisimme “Safe and Sound” kertoo kaikista niistä asioista, jotka tuovat meille turvaa keskellä maailman myllerrystä. Monille meistä juuri lemmikkimme tuovat turvaa, seuraa ja lohdutusta.

Lähetä meille kuva lemmikistäsi, joko elävästä tai siitä, joka on siirtynyt jo luotasi pois. Me haluamme koostaa tulevan videomme kunnianosoitukseksi kaikkien meidän lemmikeille, jotka ovat tehneet olostamme ja tästä maailmasta omalta karvaiselta osaltaan hieman paremman ja lämpimämmän. Lähetä meille kuva rakkaasta lemmikistäsi 8.3.2019 mennessä osoitteeseen safeandsound@darkridebrothers.fi ja ole osa Dark Ride Brothersin videota. Vinkkaa skabasta myös kavereillesi, joille oma lemmikkinsä on tosi rakas. Koostamme videon osasta teidän lähettämistänne kuvista.

Voit kertoa myös tarinan tai muiston lemmikistäsi: mitä muistat siitä nyt tai mitä lemmikkisi merkitsee sinulle juuri nyt. Kaikki tarinat ovat arvokkaita.

Kaikkien kuvansa lähettäneiden kesken arvotaan 10.3.2019 kolme Dark Ride Brothersin “Reloaded” -albumia ja kolme Dark Ride Brothers -stetsonia. Lähettämällä meille kuvan vakuutat, että sinulla on oikeudet kuvaan ja että saamme käyttää sitä tässä musiikkivideossa 😊

Onnea arvontaan! 🤘 ⭐ 🤠