Category: Uncategorized

Jiihaa! Saksalainen Finntastic-blogi julkaisi eilen upean artikkelin Dark Ride Brothersista, jossa kerrotaan mm. suomalais-saksalaisbändin mielenkiintoisesta taustasta ja kokoonpanosta, sen soundista, singleistä sekä tulevasta Saksan kiertueesta.

Blogissa kerrotaan myös ensimmäistä kertaa julkisesti uusimman DRB singlen menestyksestä Yhdysvalloissa: "Falling in Love" sai ReverbNationin yleisöarvostelussa sen verran korkean pistemäärän, että voitimme sillä erittäin kattavan promopaketin. ReverbNation kuuluu maailman suurimpiin alustoihin muusikoille ja bändeille (yli 4 miljoonaa käyttäjää). Tästä tiedotetaan lähiaikoina vielä tarkemmin-

Iso kiitos Inkenille pitkästä blogitekstistä ja kehuista, Hampurin keikalla nähdään!

Hyvää viikonloppua,

Stay Tuned!

 


Leave a Reply